; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Southparknewimage1

Pe 12 octombrie, cel mai nou sezon al serialului „South Park” vine la Comedy Central România

10 October 2017

Serialul „South Park', câștigător al premiilor Emmy și Peabody, se întoarce pe micile ecrane din România pe 12 octombrie. Cele 10 episoade din sezonul cu numărul 21 vor putea fi urmărite în exclusivitate pe Comedy Central, în fiecare joi, de la ora 22.00.

 

Primul episod din sezonul 21 se concentrează asupra protestatarilor care invadează străzile orașului South Park. Numai pașnici nu sunt, plus că ridică steaguri confederate și nici de utilizarea torțelor nu se feresc. În acest context, Randy va înțelege pe pielea lui ce înseamnă să fii un bărbat caucazian în ziua de azi.

După ce l-au satirizat pe Donald Trump din toate unghiurile, creatorii serialului, Trey Parker și Matt Stone, au declarat că, în noul sezon, povestea se va întoarce la rădăcini, preferând să-l lase în pace pe președintele Americii. În schimb, publicul îl va putea vedea pe Cartman deghizat în robot și chinuindu-l pe Butters, la fel ca la începuturile „South Park'. De altminteri, protagoniștii Cartman, Kyle, Stan și Kenny vor surprinde publicul cu o nouă atitudine, promit Parker și Stone.

Totodată, cei doi sunt „scenariștii' din spatele jocului „South Park: The Fractured but Whole', continuarea celebrului „South Park: The Stick of Truth', care va fi accesibil publicului din 17 octombrie. Jucătorii vor putea intra în pielea personajului New Kid și li se vor putea alătura protagoniștilor Stan, Kyle, Kenny și Cartman într-o nouă aventură dementă RPG.

Serialul „South Park' s-a lansat pe 13 august 1997 și este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat „The Spirit of Christmas'.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare