; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi Brancu si Florin Piersic

Pe 1 ianuarie, Cristi Brancu are un invitat special la “Agentul VIP”

30 December 2013

cristi brancuPrima zi a noului an va fi una deosebită la  Antena 2, pentru că, Agentul VIP', Cristi Brancu, are un invitat special:  marele actor Florin Piersic.

Este cadoul meu pentru telespectatorii nostri fideli. Sunt foarte emoţionat că Florin este în platoul emisiunii pentru că e ca şi cum m-aş întâlni cu cineva din familie, simt un sentiment puternic de regăsire,', spune  gazda emisiunii, care va fi difuzată în  întâi ianuarie, de la ora  21.30.

Gata, copii, m-aţi aplaudat destul, o să mă obişnuiesc' a deschis emisiunea  în ropote de aplauze, iubitul actor, care a continuat: e prima data când pun costumul asta, măi copii, şi de-asta n-am vrut să­­-mi fac  intrarea în platou pe unde se face de obicei, pentru ca nu m-au nimerit cu măsurile la pantaloni, de-asta stau pe scaun', a adăugat  cu umor-i carecteristic, Florin Piersic.

Cristi Brancu si Florin Piersic

Staţi să vă spun o întâmplare, dragii mei, eu am 177 de ani, şi peste 27 de zile  împlinesc 128. Am colegi, nu pot să le dau nume, care-şi scad vârsta, unii abia şi-au făcut bulletin. Dar eu îmi tot adaug. Stimaţi spectatori, dragi telespectatori, cameramani, să vă spun o întâmplare….'

Şi timp de minute în şir, ore chiar, platoul emisiunii Agentul VIP' a fost invadat de minunatele poveşti ale maestrului Florin Piersic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare