Homepage  / Vedete străine

Pax Jolie-Pitt, implicat într-un accident rutier grav. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a fost dus de urgență la spital

Pax Jolie-Pitt, implicat într-un accident rutier grav. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a fost dus de urgență la spital
12

de Roxana Mirea,

Pax Jolie-Pitt, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un traumatism cranian. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost implicat într-un accident.

Pax Jolie-Pitt a fost dus la spital după un accident rutier 

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, Pax Jolie-Pitt, a fost internat în spital după ce ar fi suferit un traumatism cranian într-un accident rutier. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, își conducea bicicleta electrică în Los Angeles când a intrat cu ea în spatele unei mașini, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru TMZ. Poliția și paramedicii care au intervenit au optat să îl ducă de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri de cap. Pax nu purta cască în momentul accidentului. 

Pax – care, la fel ca mai mulți dintre frații săi, este înstrăinat de celebrul său tată – ar fi condus pe bulevardul Los Feliz în jurul orei 17.00, ceea ce l-a plasat pe o stradă aglomerată în timpul orelor de vârf. Potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, acesta se apropia de o intersecție când a intrat cu bicicleta în spatele mașinii, care oprise deja la culoarea roșie a semaforului. Se pare că șoferul mașinii și-a făcut datoria coborând și verificându-l pe Pax înainte de sosirea poliției și a paramedicilor. 

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Martorii de la fața locului au declarat că fiul celebrilor actori se plângea de dureri la șold și au spus că părea să se fi rănit la cap în accident.  Primii medici care au intervenit au fost îngrijorați de faptul că Pax ar fi putut suferi de hemoragie cerebrală, așa că l-au transportat de urgență la spital. Este posibil ca Pax să fi fost deja externat și să se fi întors acasă luni seară, la doar câteva ore după accident. 

În ultimele luni, Pax a fost văzut prin Los Angeles pe o bicicletă electrică Talaria Sting R MX4, care costă aproximativ 3.000 de dolari, deși nu se știe dacă este aceeași bicicletă cu care s-a accidentat.   

Angelina Jolie și Brad Pitt au 6 copii 

Pe lângă Pax, care a fost adoptat de Jolie în Vietnam în 2007 la vârsta de trei ani, Angelina și fostul ei soț, Brad Pitt, mai au cinci copii: Maddox, în vârstă de 22 de ani; Zahara, în vârstă de 19 ani; Shiloh, în vârstă de 18 ani; și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 16 ani. 

Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în Cambodgia în 2002, iar mai târziu a adoptat-o pe Zahara în 2005 în Etiopia, în timp ce Shiloh, Knox și Vivienne sunt copiii biologici ai ei și ai lui Brad. Mai târziu, Brad Pitt i s-a alăturat Angelinei, adoptându-i pe Maddox și Zahara în 2006, și pe Pax în 2008. 

Pitt și Jolie au început să aibă o relație la scurt timp după ce el și soția sa de atunci, Jennifer Aniston, și-au anunțat divorțul în 2005. Mariajul dintre Brad Pitt și Angela Jolie nu a fost de durată. Actrița a intentat divorț în 2016. Ea și Pitt au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019. De atunci, cele două vedete au fost implicate de ani de zile într-o luptă continuă pentru divorț în ceea ce privește bunurile și custodia. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton