; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel și Smiley se întrec în provocări

Pavel și Smiley se întrec în provocări, diseară, la “Românii au talent”

14 March 2014

Pavel și Smiley se întrec în provocăriDiseară, de la 20:30, la Pro TV, preselecțiile continuă la “Românii au talent” cu o nouă serie de aspiranți la titlul suprem și la marele premiu în valoare de 120 000 de euro. 

Concurenți dornici să devină asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni cărora nu le este frică să riște de dragul spectacolului, ambițioși care nu se lasă,  numere de neimaginat în afara scenei și apariții care vor tăia respirația, toate vor alcătui un show cum numai la “Românii au talent” se poate vedea.

Uriașul Valahu, binecunoscutul luptător de skandenberg, vine și el săptămâna această la “Românii au talent”. Sportivul, acompaniat de un coechipier pe jumătatea măsurii sale, este gata să arate că poate oricând să își schimbe meseria de sportiv în cea de show-man.

Vinerea aceasta este una a provocărilor pentru Pavel și Smiley. Cei doi își vor da unul altuia porunci care le-ar putea pica greu la stomac, la propriu, însă prezentatorii vor găsi cele mai amuzante soluții.  Savarine, sarmale, cârnați, varză a la Cluj din belșug și alte bunătăți tradiționale românești, toate se vor regăsi în “€œmeniul” de provocări pus la cale de șefi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare