; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoș va fi gazdă la “Vocea României”

27 July 2011

Pavel Bartoș va fi prezentatorul emisiunii „Vocea României' și va avea rolul de a lua interviuri la cald concurenților pregătiți să intre în scenă.

Bartoș va fi, așadar, responsabil de aflarea poveștii oamenilor înscriși în concurs. El va sta de vorbă și cu susținătorii aflați în culise, dar nu va fi o sarcină grea pentru actor, pentru că este obișnuit de la „Românii au talent'.

„Am spus un DA hotărât', a povestit Pavel Bartoș despre invitația de a fi gazda show-ului. „Mi s-a părut un format foarte bun, dinamic, antrenant și imprevizibil. În plus, tranformările care au loc aici sunt nemaipomenite. Odată ajunși pe mâna unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau Horia Brenciu, concurenții vor fi cu totul altfel după terminarea acestui concurs', a mai spus Pavel.

Actorul s-a arătat încântat de propunerea făcută de producătorii emisiunii. „<> mi-a făcut poftă de oameni talentați, îmi place să le urmăresc evoluția, să văd cum în țara asta li se întâmplă lucruri bune', a povestit actorul.

Totuși, rolul de gazdă va fi un pic diferit de cel pe care l-a avut în cadrul emisiunii „Românii au talent' : „La <> voi fi și mai aproape de concurenți și mai ales de susținătorii acestora, cel puțin în prima fază, cea a blind auditions/ audițiilor pe nevăzute. Odată cu trecerea etapelor, voi susține tot mai mult cauza fiecărui concurent', a dezvăluit Pavel Bartoș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare