Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș răspunde acuzațiilor după ce s-a vehiculat că emisiunea „Vocea României” ar fi regizată: „Fiecare are dreptul să facă și să considere cum vrea”

Pavel Bartoș răspunde acuzațiilor după ce s-a vehiculat că emisiunea „Vocea României” ar fi regizată: „Fiecare are dreptul să facă și să considere cum vrea”
12

de Cristina Țapu,

Pavel Bartoș, unul dintre membrii echipei „Vocea României” și „Românii au talent”, a comentat acuzațiile conform cărora emisiunea „Vocea României” ar fi regizată. Deși ambele show-uri au adus în fața publicului momente inedite și continuă să aibă un rating impresionant, au circulat zvonuri că unele dintre aceste situații ar fi fost planificate. Pavel Bartoș a ținut să lămureasă situația și să spună lucrurilor pe nume!

Pavel Bartoș răspunde acuzațiilor care sunt aduse producătorilor „Vocea României”

Pavel Bartoș, un actor extrem de apreciat în lumea showbiz-ului, s-a bucurat de o notorietate deosebită datorită participării sale în emisiunile „Românii au talent” și „Vocea României”. În ciuda zvonurilor conform cărora emisiunea „Vocea României” ar fi regizată, Bartoș respinge ferm aceste acuzații.

pavel-bartos-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În contextul acuzațiilor apărute pe rețelele sociale cu privire la presupusa regizare a momentelor concurenților din Vocea României, Pavel Bartoș și-a exprimat opinia. Actorul subliniază că emisiunea se desfășoară în spiritul fair-play și exprimă mândrie față de echipa de profesioniști din spatele producției de amploare.

Nu am nicio treabă. Fiecare are dreptul să facă și să considere cum vrea. Eu știu adevărul meu, știu care este adevărul. Știu că fac două emisiuni senzaționale, cu oamenii potriviți, cu echipa cea mai tare și cu colegii cei mai tari. Totul este fair play, musai este așa, altfel nu ar mai fi rezistat emisiunea atât de mult timp„, a declarat Pavel Bartoș, conform Playtech.

Pavel Bartoș și-a mințit părinții pentru a putea da examenul la Actorie

Vedeta trustului de pe Pache Protopopescu declară că a muncit din greu pentru fiecare succes profesional de care s-a bucurat, însă nu regretă nici măcar o clipă sacrificiile pe care le-a făcut pentru a se afla unde este în ziua de astăzi. Ca mulți dintre colegii săi de breaslă, Pavel Bartoș a început de jos și a fost nevoit să depășeasă multe obstacole pentru a-și construi o carieră de invidiat.

Pavel Bartoș a fost nevoit să-și mintă părinții pentru a deveni actor. Mama acestuia era convinsă că fiul ei susține examenul pentru intrarea la Facultatea de Drept. În realitate, Pavel Bartoș dăduse examenul pentru Actorie. Femeia a aflat despre asta abia atunci când fiul s-a întors de la examen și i-a spus că nu avea nici cea mai mică intenție de a deveni avocat sau judecător, așa cum visa ea.

Pentru Pavel Bartoș, perioada studenției a fost frumoasă, dar plină de obstacole, mai ales de ordin financiar. Pentru a se putea întreține, actorul a fost nevoit să se angajeze și să practice tot felul de munci.

„A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”,  povestea Pavel Bartoș, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Mona Segall a fost, o bună perioadă de timp, producătoarea emisiunii Românii au Talent

Mona Segall, în vârstă de 62 de ani, este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de televiziune din România, fiind figura centrală din spatele unor producții de succes precum „Românii au Talent” și „Dansez pentru Tine” de la PRO TV, sau „America Express” și „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. 

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton