; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartos

Bartoș prezintă, pe 3 septembrie, din Piața Mare (Sibiu), Media Music Awards

27 August 2015

Pavel Bartoș prezintă, pe 3 septembrie, ediția din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Îndrăgitul actor va urca pe scena din Piața Mare pentru a întreține atmosfera.

MMA 2015 va fi transmis live, pe MTV, de la ora 19.30.

Pavel Bartos

„Sunt bucuros că voi împărtăși cu peste 40.000 de oameni această experiență, sunt bucuros că cei mai importanți artiști din România vor fi pe această scenă, sunt bucuros că voi fi încă o dată alături de Smiley, și nu în ultimul rând, sunt bucuros că voi fi în acest minunat oraș', a declarat Pavel Bartoș.

Cea de-a patra ediție a Media Music Awards va avea loc pe 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Pe o scenă impozantă vor urca cei mai în vogă artiști din România, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an: Andra, Smiley, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, Delia, Whats Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Pe scena Media Music Awards va fi prezent și Smiley.

Te-ar putea interesa și:

Andra revine pe scenă, în septembrie, la „Media Music Awards' | Galerie FOTO

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare