Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș, portret emoționant de familie. Cum arată cele 3 fiice ale actorului

Pavel Bartoș, portret emoționant de familie. Cum arată cele 3 fiice ale actorului
12

de Roxana Mirea,

Pavel Bartoș are o familie frumoasă. Este căsătorit de 20 de ani cu Anca, iar împreună au trei fete: pe Eva, Rita și Sofia. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prezentatorul TV a publicat o imagine cu familia lui, la scurt timp după ce a fost operat de menisc. Iată cum arată acum fiicele lui Pavel Bartoș.   

Cum arată acum fiicele lui Pavel Bartoș 

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV de la noi. Pe lângă cariera de succes, el este împlinit și pe plan personal. Pavel Bartoș și soția lui, Anca, sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fiice: pe Eva în vârstă de 18 ani, pe Rita în vârstă de 15 ani și pe Sofia, în vârstă de 10 ani. 

Actorul a evitat să-și expună excesiv familia în mediul online, însă vorbește cu mare plăcere de fiecare dată despre fiicele și soția lui. Cu puțin timp înainte de Crăciun, Pavel Bartoș a anunțat că a suferit o operație complexă de menisc. El și-a petrecut Revelionul acasă, alături de familia lui și a împărtășit momentul cu fanii lui printr-o imagine cu fiicele sale și soția lui.  

„An nou fericit, alături de toți cei dragi nouă! Mulțumim 2023 pentru toate câte ni le-ai oferit bune și nebune, iar pe 2024 îl rugăm să aibă răbdare cu noi, să fie bun si să aducă pace in sufletele si casele tuturor. Ia mai mânați măi! 

A … și să mă recuperez total si inevitabil , să redevin ‘sportivul’ care am fost și poate chiar mai mult”, a scris Pavel Bartoș pe Instagram. 

Cum arată acum fiicele lui Pavel Bartoș  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Pavel Bartoș a fost operat  

Pavel Bartoș a fost operat la genunchi, la menisc. Într-o postare pe Instagram, el a dezvăluit amănunte despre intervenția chirurgicală suferită. 

Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul Dr. Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme. Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea că in ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni și să dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși! V-am pupat!” a scris Pavel Bartoș pe Facebook, după Crăciun, despre operația suferită.  

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton