Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș, despre cum a ajuns să prezinte Vocea României și Românii au talent. Prin ce „probe” l-a trecut Mona Segall

Pavel Bartoș, despre cum a ajuns să prezinte Vocea României și Românii au talent. Prin ce „probe” l-a trecut Mona Segall
13

de Roxana Mirea,

Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, prezintă „Vocea României” și „Românii au talent”, la Pro TV. Aceste emisiuni sunt două dintre cele mai longevive emisiuni, iar actorul a povestit cum a ajuns să le prezinte.  

Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Vocea României și Românii au talent 

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi, iar popularitatea lui a crescut odată cu Vocea României și Românii au talent, două dintre cele mai longevive emisiuni de la Pro TV. Recent, el a povestit cum a primit propunerea de a prezenta cele două show-uri.  

„A fost după multe castinguri. Mona Segall, producătoarea, te încearcă prin multe. Am trecut prin niște Furci Caudine. Am avut un Dansez pentru Tine, am avut niște Revelioane de prezentat. 

La un moment dat, au considerat că pot fi, însă într-adevăr, în clipa în care m-au chemat în Buftea să zică «tu vei fi unul dintre prezentatori», am fost extrem de fericit. Dar nicio clipă nu mi-am dat seama de fapt de ce fenomen o să am parte. Nimeni n-a crezut că Românii au Talent o să fie un astfel de fenomen”, a declarat Pavel Bartoș pentru Cancan. 

De asemenea, Pavel Bartoș a mărturisit că știa că va prezenta „Românii au talent” alături de Smiley, iar acest lucru l-a bucurat.  

Da, știam. M-a bucurat, ne-am împrietenit în două minute și zece secunde, eram foarte buni prieteni deja. Ne știam, ne respectam, dar nu eram prieteni, nu ieșeam la șpriț sau la cofetărie împreună”, a mai adăugat Pavel Bartoș. 

pavel-bartos-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Pavel Bartoș, pus să aleagă între Vocea României și Românii au talent 

Pavel Partoș prezintă de ani de zile emisiunile „Vocea României” și „Românii au talent”, la Pro TV, iar fanii n-ar putea vedea pe altcineva în locul lui la cârma celor două formate. Acum câteva luni, îndrăgitul actor a fost invitat în podcastul „La fileu”, găzduit de Speak, și a fost luat prin surprindere cu o întrebare. „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent? Ipotetic vorbind, să zicem că ești pus într-o situație în care trebuie să renunți la una din astea două. La care renunți, că ambele îți plac, le iubești”, l-a întrebat Speak. 

Mamăăă, nu pot…amândouă îți oferă altceva, de care eu am nevoie. Normal că la prima vedere îmi vine, pentru că e mai pe mine și structura mea umoristică, știi, aș zice că la Românii au talent niciodată, pentru că e formatul fenomen. Dar pe de altă parte Vocea îți oferă cu totul altceva. E un alt tip de implicare. Îți umple un gol, e alt tip de adrenalină, mai ales live-urile. Mie îmi plac live-urile de mor. Nu mi-e frică, pentru că îmi asum. Dacă fac o bâlbă, eu zic: „Oameni buni, e prima bâlbă din cele 38”. De fapt, cred că asta și iubește lumea la mine, tipul acesta de naturalețe pe care-l am. Eu sunt așa: 1,71, greutate fluctuantă, în funcție de Paște, Crăciun, pomana porcului, turnee”, a spus Pavel Bartoș. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton