; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 8 „Românii au talent!” începe la Pro TV la mijlocul lui februarie (2)

Pavel Bartoș, declarații uimitoare după ce Smiley a devenit tătic! „El nu a realizat…”

12 March 2021

Pavel Bartoș a declarat în nenumărate rânduri că Smiley este pentru el mai mult decât un prieten și nici de această dată nu s-a dezis! 

Smiley a și devenit parte din familia lui Pavel în urmă cu 7 ani, atunci când artistul a  a botezat-o pe mezina actorului, micuța Sofia. Și pentru că adevărații prieteni îți sunt alături la rău, dar și la bine, Pavel Bartoș s-a bucurat alături de familia sa de venirea pe lume a fetiței pe care Smiley și Gina au așteptat-o cu sufletul la gură. 

Actorul și prezetatorul emisiunii „Românii au talent!' a vorbit în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță la Pro TV despre emoțiile Ginei Pistol și a lui Smiley:

„Smiley face foarte bine! Eu când am vorbit cu el era…. nu, nu se poate descrie în cuvinte starea pe care el acum o are! E starea de tătic! În sfârșit viața are sens! Mă bucur că i s-a întâmplat pentru că își dorea acest lucru și sunt… el cumva e parte din familia mea și am așa o bucurie de parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie s-a împlinit! El nu realizează că el de fapt de vreo 9 luni de zile are o față schimbată total! E fața aia de bucurie, de om fericit', a declarat Pavel Bartoș.  

Care a fost prima reacție a lui Pavel Bartoș, după ce Smiley a devenit tată

Actorul nu a întârziat să îl felicite pe Smiley nici în seara în care Gina Pistol a adus pe lume o fetiță. După ce cu siguranță cei doi au vorbit la telefon, actorul a postat și un mesaj pe rețelele de socializare unde a dezvăluit că fiica sa, finuța lui Smiley a avut grijă să îl pregătească pentru rolul de tătic: 

„Acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor!’, a transmis Pavel Bartoș.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare