; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoș cântă, diseară, la “Vocea României”

30 October 2012

Diseară, începând cu ora 20.15, la Pro TV poți vedea ultima ediție a „Audițiilor pe nevăzute'. „Vocea României' – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania – va avea, începând de astăzi, echipele complete, ceea ce înseamnă că fiecare antrenor va avea câte 14 elevi.

În următoarea ediție, cea a „Confruntărilor', Horia Brenciu, Loredana, Smiley și Marius Moga vor stabili duete în cadrul echipelor lor, urmând ca în urma fiecărui duel vocal să fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 rămași, doi vor intra la „Cântecul decisiv', urmând ca echipa de „live-uri' a fiecărui antrenori să fie formată din 6 membri.

Ultima ediție a „Audițiilor pe nevăzute', plină de surprize!

Marțea aceasta, pe scena de la „Vocea României' va urca însuși prezentatorul show-ului, nimeni altul decât Pavel Bartoș.

În competiția de diseară, va concura și Dalma Kovacs, pe care o știți din show-ul „Land of Jokes', de la Pro TV. Dalma a venit cu un susținător special, un Golden Retriever care va urca pe scenă! De asemenea, tot azi, intră în concurs și Elena Vasile, membră a trupei ElectricFance, cei care au făcut furori ediția trecută la selecția națională „Eurovision'.

Votează și TVmania te premiază!

c1k8533

Picture 1 of 5

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare