; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoş are talent… la accidentări

21 March 2011

pavel bartos accidentatÎn timpul filmărilor pentru emisiunea Românii au talent', de la Pro TV, Pavel Bartoş şi-a descoperit şi el o… aptitudine: aceea de a se accidenta! El a plecat cu câte un semn' din mai toate oraşele în care a ajuns pentru preselecţii.

Primul incident a avut loc la Timişoara, unde a încercat să-i fotografieze pe nişte fani alături de Smiley, dar a estimat greşit distanţa în timp ce se îndepărta şi s-a lovit cu capul de un panou din decor când s-a întors pentru a face poza.

Seria accidentelor a continuat la Cluj, unde a încercat să execute nişte mişcări de dans pe scenă, dar s-a împiedicat şi a căzut chiar în momentul in care îşi pregătea ieşirea.

La Piatra Neamţ, însă, incidentele au lăsat şi urme. După ce un concurent a executat un număr de fotbal freestyle', Pavel î-a imprumutat mingea, a încercat să o lovească cu capul, dar s-a ales cu o julitură destul de adâncă la nas (foto).

Pe Bartoş nu trebuie să-l baţi. Îi spui atât: ştii ce ai de făcut!', s-a amuzat Smiley când şi-a văzut partenerul de scenă cu nasul spart.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare