; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoş a devenit obez de dragul artei

28 March 2011

pavel-bartos-obez-piesa-de-teatruCo-prezentatorul show-ului Românii au talent' de la Pro TV şi interpretul lui Jules din serialul Moştenirea' a fost nevoit să ajungă la 170 de kilograme pentru rolul din piesa Natura moartă cu nepot obez'. Spectacolul în regia lui Eugen Făt va avea premiera pe 30 martie la Teatrul Odeon. Din distribuţia piesei mai fac parte Dorina Lazăr şi Rodica Mandache.

Pentru ca personajul meu să fie cât mai real, port în fiecare spectacol un costum special, care mă transformă instant într-un bărbat de 170 de kilograme', a povestit actorul.

Lui Bartoş i-a fost însă greu să poarte costumul căci are peste 13 kilograme. Astfel că, în urma repetiţiilor, actorul a slăbit deja câteva kilograme. Prima oară când a îmbrăcat acest costum, Pavel abia a putut ajunge pe scenă. Cabina mea este la etaj. Acolo am fost ajutat să mă îmbrac, dar în momentul în care am pornit spre scenă, am constatat că nu mai încap pe uşă. A trebuit să se deschidă toate uşile pentru ca, într-un final, să pot ajunge la repetiţii', a mai explicat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare