Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș a ajuns la spital și a fost operat de sărbători. Cum se simte actorul și ce mesaj a transmis fanilor

Pavel Bartoș a ajuns la spital și a fost operat de sărbători. Cum se simte actorul și ce mesaj a transmis fanilor
15

de Cristina Țapu,

Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, a ajuns pe mâna medicilor chiar în preajma sărbătorilor. Actorul a transmis, cu umorul caracteristic, că se confruntă cu o problemă delicată, însă își păstrează optimismul debordant. Iată detaliile!

Pavel Bartoș a ajuns pe patul de spital de sărbători și a fost operat

Pavel Bartoș (48 de ani) a transmis că a ajuns pe patul de spital și a fost operat chiar în preajma sărbătorilor. Pavel nu s-a putut bucura de masa de Crăciun alături de familie pentru că a fost operat la menisc și a primit diagnosticul de ligamente încrucișate.

Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptăm și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!

Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Codorean Ion, vorba aia, cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tată la astfel de probleme! Mulțumesc tare mult domnule doctor că ați avut răbdare, măiestrie și încredere că, în ciuda tuturor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Pavel Bartoș.

Pavel-Bartos-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Smiley și Pavel Bartoș pregătesc o colaborare de zile mari

Smiley și Pavel Bartoș pregătesc o colaborare pe marile ecrane, unde vor îndeplini rolurile principale într-o comedie polițistă plină de umor, suspans și acțiune captivantă. Inspirată din evenimente reale, povestea promite să ofere momente amuzante și pline de adrenalină.

Filmările sunt programate să înceapă în vara anului 2024. Cei doi artiști nu sunt doar protagoniștii, ci și producătorii filmului, alături de Cristian Hordilă, managerul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

„Ideea de a face un film cu Pavel exista de mult timp, iar întâlnirea cu Cristi a fost surpriza care a completat rețeta. Simt că avem chimia necesară să livrăm publicului un film de calitate, plin de umor și acțiune.”, a declarat și Smiley, nerăbdător să colaboreze cu colegul său de breaslă și cu bunul prieten Pavel Bartoș.

Cu ce s-a ocupat Pavel Bartoș înainte de a deveni actor și om de televiziune

Pavel Bartoș a fost nevoit să-și mintă părinții pentru a deveni actor. Mama acestuia era convinsă că fiul ei susține examenul pentru intrarea la Facultatea de Drept. În realitate, Pavel Bartoș dăduse examenul pentru Actorie. Femeia a aflat despre asta abia atunci când fiul s-a întors de la examen și i-a spus că nu avea nici cea mai mică intenție de a deveni avocat sau judecător, așa cum visa ea.

„Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra.

La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret“, povestea Pavel.

Pentru Pavel Bartoș, perioada studenției a fost frumoasă, dar plină de obstacole, mai ales de ordin financiar. Pentru a se putea întreține, actorul a fost nevoit să se angajeze și să practice tot felul de munci.

„A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”,  povestea Pavel Bartoș, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Pavel Bartoș – PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton