; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asli Enver facebook

Pauza s-a terminat! Asli Enver a bătut palma cu Netflix pentru un film nou-nouț

05 May 2021

Turcoaica Asli Enver, foarte apreciată pentru serialele turcești „Mireasa din Istanbul' și „Alegerea', s-a ținut departe de platourile de filmare peste jumătate de an. Dar gata, frumoasa se pregătește să se întoarcă la muncă și a semnat cu Netflix, pentru un film original.

Telespectatorii români, care au văzut-o pe Asli Enver în „Mireasa din Istanbul', alături de Özcan Deniz, o pot urmări pe actriță și în cel mai recent serial al ei, „Alegerea', în original „Babil', care e difuzat acum de Happy Channel. De fapt, acestea au fost ultimele două titluri din filmografia actriței, care s-a ținut departe de platourile de filmare din toamna anului trecut, de când s-a terminat la turci producția „Babil'.

 

De atunci și până acum, dacă e să ne luăm după contul ei de Instagram, Asli a adoptat un câine, s-a relaxat, s-a întâlnit cu prietenii sau a plecat în vacanță. Dar, fiind vorba de o actriță așa populară, era de așteptat să-și găsească un proiect.

 

Acest proiect, a anunțat presa turcă, este un film original Netflix, făcut de compania TAFF Pictures, a unui producător legendar în Turcia, Timur Savcı (a fost producător pentru „Suleyman Magnificul', printre altele). Pelicula se numește „Sen Yaşamaya Bak', dar momentan nu se știu alte detalii, precum subiectul, alți actori din distribuție sau data lansării.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

 

Este în continuare singură

Frumoasa Asli, care pe 10 mai va împlini 37 de ani, s-a despărțit în 2019 de actorul Murat Boz, după o relație cu suișuri și coborâșuri, și de atunci e mereu în atenția presei mondene. De curând, a fost suficient să urmărească pe Instagram contul unui fan al lui Boz, ca tabloidele să scrie că e posibil ca foștii să se împace. Actrița a scris însă cu această ocazie: „Sunt singură și intenționez să fiu o perioadă, mă simt foarte bine așa', a explicat Asli Enver pe Instastories.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare