; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horatio mic

Telenoveliştii Paulina Goto şi Horacio Pancheri se iubesc şi în realitate

03 June 2016

Actorii Paulina Goto (24 de ani, Fanny din telenovela „Inima mea e a ta', de la Happy Channel) şi Horacio Pancheri (33 de ani, Renato din „În umbra trecutului', recent difuzat de Acasă) au recunoscut că formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, nu doar în telenovela „Un camino hacia el destino', la care filmează în prezent.

horatio

Cei doi sunt împreună de patru luni, iar Paulina a confirmat acest lucru pe contul ei de Instagram: „Fanilor noştri şi prietenilor vrem să le spunem că suntem împreună şi suntem foarte fericiţi'.

Conform tvnotas.com.mx, între cei doi amorezi a apărut şi prima ceartă: „Da, s-au certat, însă în ziua următoare s-au împăcat imediat. El şi-a cerut scuze şi a urcat imediat poze cu ei pe conturile de socializare. Plus că, după filmări, el a surprins-o cu un buchet imens de flori şi un balon'.

Telenovela în care cei doi fac pereche pentru prima oară, „Un camino hacia el destino', a avut premiera în Mexic în ianuarie, iar din distribuţia ei mai fac parte Jorge Aravena, Ana Patricia Rojo şi Lisette Morelos.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare