; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor_paula seling

Paula Seling revine la “X Factor”, în semifinala show-ului de la Antena 1

12 December 2013

X-Factor_paula selingPaula Seling va fi prezentă pe scena X Factor' duminică, de la ora 20:30, la Antena 1, în semifinala show-ului. Artista, fostă membră a juriului în primul sezon de X Factor', se întoarce pe scena show-ului în calitate de invitată:

Este o plăcere să revin pe scenă pentru că am amintiri foarte frumoase de acolo. M-am bucurat foarte mult că s-au gândit la mine ca fiind persoana potrivită să cânte o piesă alături de Alex', mărturiseşte fosta jurată a show-ului.

Paula va interpreta o piesă alături de Alex Maţaev, unul dintre cei doi concurenţi rămaşi în grupa Deliei, concurent care a topit inima multor fane:

Îl ştiam pe Alex Maţaev, îl auzisem cântând şi mi s-a părut că este foarte talentat, are o voce specială, personalitate şi carismă, iar acum că am şi lucrat cu el, constat că este şi foarte muncitor', povesteşte Paula Seling.

În semifinala X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi vor fi doar mentori, votul publicului fiind cel care va decide cine merge în finală.

Citeşte şi:

FOTO: Cine sunt semifinaliştii de la „X Factor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare