; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula si Ovi_1594

Paula Seling, Ovi şi Andreea Raicu deschid noul sezon “O dată-n viaţă”

14 March 2014

Iuliana Tudor_foto Marius Baragan_1932Iuliana Tudor începe, diseară, un nou sezon “O dată-n viaţă”. Din această primăvară, emisiunea revine la ziua care a consacrat-o în programul TVR 1, vinerea, la ora 21.00.

În prima ediţie, oaspeţii Iulianei sunt Paula Seling şi Ovi, recent calificaţi pentru faza internaţională Eurovision, cărora le se alătură Andreea Raicu.

Paula si Ovi_1594

Ovi şi Paula Seling

Paula Seling se alătură maramureşenilor Cornelia şi Lupu Rednic, iar Ovi încearcă ipostaza de… oltean, ajutat de Constantin Enceanu. Andreea Raicu este puternic susţinută de Matilda Pascal Cojocariţa, pentru a reprezenta cu succes zona Moldovei.

„Cred că pentru orice om de televiziune, şapte ani în care să rămână între primele preferinţe ale publicului din ţara sa este o performanţă tot mai greu de atins. Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături încă de la început, dar şi celor pe care-i vom câştiga de acum înainte! Pentru că 7 este numărul perfecţiunii, e firesc să-mi doresc un an perfect pentru “O dată-n viaţă”. Eu şi echipa suntem pregătiţi. Spectacolul continuă', declară Iuliana Tudor la începutul noului sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare