; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache încep preselecțiile pentru noul sezon „Duelul pianelor”

Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache încep preselecțiile pentru noul sezon „Duelul pianelor”

25 July 2017

„Duelul pianelor' anunţă preselecţii, iar Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache şi-au propus să-i aducă în emisiunea-concurs de la TVR 2 pe cei mai talentaţi români.

„Toţi cei care iubesc să cânte şi spun că au talent sunt aşteptaţi joi, 3 august, între orele 13 şi 17.00, la sediul Televiziunii Române – Intrarea Pangrati. Aici îi vor cânta în faţa Paulei şi a lui Ovi, cei doi căpitani de echipă, iar dacă concurenţii vor convinge cu talentul lor vor fi invitaţi să se alăture competiţiei muzicale de pe TVR 2', se arată într-un comunicat de presă TVR.

 „Mi-aş dori ca la preselecţiile ce vor avea loc pe 3 august să se întâmple ca la British Got Talent şi să întâlnim un talent ca cel al cântăreţei de origine scoţiană, Suzan Boyle. Nimeni nu bănuia vocea ei, dar după apariţia la show-ul de talente a ajuns vedetă internaţională. Aş vrea să descopăr la un român cât se poate de obişnuit o voce specială, care să mă uimească. De ce nu, ai noştri au uimit în străinătate cu talentul lor, iar un exemplu este Costel Busuioc. Aşa că, sunt toate şansele ca peste noapte cineva să devină vedetă la „Duelul pianelor'', a spus Adrian Enache, gazda emisiunii-concurs de la TVR 2.

Din toamnă, „Duelul pianelelor' vine cu un nou sezon, iar producătorii au dezvăluit că pregătesc câteva surprize. Emisiunea de la TVR 2 va trece prin mici schimbări de format, iar printre rubricile noi se numără şi cea de karaoke.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare