; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling, Mihai Morar şi Adi de la Akcent sunt juraţii de la “X Factor”

13 June 2011

La mai bine de o lună de la anunţul că Răzvan Simion şi Dani Oţil vor prezenta concursul de talente X Factor', Antena 1 a dezvăluit şi componenţa juriului: Mihai Morar, Paula Seling şi Adi de la Akcent.

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, un om de radio care are succes şi pe micile ecrane şi unul dintre pionierii' muzicii dance de la noi vor ţine în mână destinele concurenţilor de la X Factor'. Antena 1 a anunţat că Paula Seling, Mihai Morar şi, respectiv, Adi de la Akcent vor fi membrii juriului celebrului format internaţional de talente muzicale, care va debuta, în versiunea românească, la toamnă.

Vestea a venit la scurt timp înainte de ultima sesiune de preselecţii organizate de Caravana X Factor', care s-a desfăşurat în weekend-ul trecut la Bucureşti.

Kennedy spunea să nu te întrebi ce poate face America pentru tine, ci ceea ce poţi face tu pentru America', ne explică Mihai Morar, vedeta Radio ZU şi moderatorul show-ului Răi, da buni!', de la Antena 2. Nu-mi pun problema de ce am acceptat oferta «X Factor», ci cum de ce a acceptat «X Factor» să mă oferteze pe mine', mărturiseşte el, modest.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare