; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling şi Răzvan Fodor vin la “Dansez…”

27 September 2010
Paula Seling profită de acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" ca să îşi îndeplinească un vis

Paula Seling profită de acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" ca să îşi îndeplinească un vis

.

Paula îşi doreşte foarte mult să lupte pentru o cauză nobilă, să înveţe să danseze şi speră ca oboseala să nu-i vină de hac. Artista este îndrăgostită de tango şi spune că la pregătirile pentru Eurovision 2010 a prins gustul mişcărilor de dans lucrând cu coregrafii Doina şi Florin Botiş.

.

Am constatat că sunt receptivă la mişcări de coregrafie, că reţin repede şi mi-a surâs ideea de a încerca să învăţ dansul, mai ales într-un cadru atât de deosebit. Să fiu sinceră, a lua cursuri de dans a fost mereu o dorinţă ascunsă, uneori pe lista de planuri pentru anul care vine, dar niciodată nu am avut determinarea să încep.

Iată, însă, ca Acolo Sus, cineva ştie cum şi care este momentul să îţi îndeplinească dorinţele. Probabil că mi-am dorit mult să învăţ, mai mult decât mi-am dat seama. Sau poate că asta face parte dintr-un alt plan. Vom vedea', a declarat Paula.

În ceea ce priveşte cariera muzicala, Paula nu a încetat colaborarea cu Ovi după obţinerea locului trei la concursul Eurovision de anul acesta. Cei doi au mai scos împreună We Got Something' (compusă de Ovi). Atât această melodie, cât şi un alt single recent de-al Paulei, Counting Down', vor fi incluse pe albumul pe care cei doi speră să îl lanseze cât mai curând.

.

De pe platourile de filmare în platoul de la “Dansez pentru tine”

Răzvan Fodor, proaspăt căsătorit, a declarat cu sinceritate că „nu mi-a plăcut niciodată să dansez, am dansat doar banalul blues la bairamurile vremii'.

Deşi după primele încercări de a învăţa câţiva paşi de dans consideră că se descurcă foarte prost, principala temere a lui Răzvan este după cum el singur mărturiseşte „un menisc ciupit şi de niste ligamente încrucişate care mi-au dat bătăi de cap cândva'.

„În viaţă mi-am dorit tot timpul să depăşesc ceea ce însemna o limită, mi-am dorit întotdeauna să încerc să fac lucrurile de care iniţial mi-a fost teamă. Nu îmi închipui un cadru mai bun în care aş fi putut să fac niste picioare pe care eu le cunoşteam de „lipite' să danseze, aşa că atunci când am primit propunerea, am acceptat pe loc.', povesteşte Răzvan.

Celelalte vedete confirmate până în prezent la Dansez pentru tine' sunt Nicola, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Adela Popescu şi Bogdan Vlădău.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare