; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling îşi cântă noua piesă la Cronica Cârcotaşilor

Paula Seling cântă azi la “Cronica Cârcotaşilor”

29 May 2013

În ediţia din această seară a “Cronicii Cârcotaşilor”, vă puteţi reîntâlni cu câteva dintre personajele preferate, dar şi cu apariţii inedite.

Dezbrăcatu vă prezintă graţierea lui Băsescu pentru Becali, mai exact Graţierea de Odobeşti. Este o graţiere de origine necontrolată, care trebuie ţinută la răcoare, deoarece conţine sulfiţi, sechestriţi, transferiţi şi, mai nou, valiziţi.

Cosmin Baloşeanu şi Ilie Mobre comentează meciul de mare angajament Steaua-Viitorul Constanţa, meci în care se marchează, în acelaşi minut, trei goluri cu trei mingii, arbitrul fiind legat la ochi, probabil la recomandarea Ligii de Fotbal. Altfel, un meci echilibrat şi mai ales adevarat, pentru care toată lumea primeşte felicitări.

Kyoku Shun Kai, un inventator japonez, de origine română, vine la Cronicuţă să îşi prezinte ultimele invenţii – bicicleta fără lanţ şi toaleta ecologică, inspirate de viaţa trăită în România, alături de tatăl român pe nume Shincai şi mama ţigancă japoneză, numita Kioku.

Banciu îşi spune părerea despre doctorul  Bacalbaşa, agentul special Van Tuzgurean de la Poliţia din Bruxelles încearcă să îi restituie borseta personală parlamentarului european Vadim, iar pompierul Sam explică cum trebuie procedat în cazul unui incendiu unde nu e foc, e praf.

Şi  pentru că 1 iunie se apropie, urmatoarea generaţie de Carcotaşi, Eva Găinuşă, Rareş Huidu, Alexandru Păscuţ şi Ştefan Kegheş, răspunde la întrebările seniorilor, la Binterviu.

Paula Seling se alătură şi ea celor prezenţi în platoul emisiunii pentru a interpreta una dintre cele mai noi piese ale sale, Pansament'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare