Homepage  / Vedete româneşti

Paula Seling, despre impactul pe care divorțul de Radu Bucura l-a avut asupra fiicei lor. „Îi place că există schimbări”

Paula Seling, despre impactul pe care divorțul de Radu Bucura l-a avut asupra fiicei lor. „Îi place că există schimbări”
6

de Roxana Mirea,

Paula Seling a divorțat de cel care a fost soțul ei, Radu Bucura, însă au păstrat o relație civilată de dragul fiicei lor, Elena. La sfârșitul anului trecut, artista a dezvăluit că, în urmă cu șase ani, au adoptat o fetiță. Recent, Paula Seling a mărturisit cum a făcut Elena față divorțului ei de Radu Bucura.

Paula Seling, despre viața fiicei sale după divorț

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care au adoptat-o acum mai mulți ani. Artista i-a explicat fiicei sale decizia de a divorța, după 17 ani de căsnicie. Elena a înțeles că decizia părinților ei nu va schimba cu nimic iubirea și grija pe care i le poartă ei.

Într-un interviu pentru Click!, Paula Seling a vorbit despre Elena și despre cum s-a adaptat ea la divorțul părinților.

Lumea Elenei nu s-a împărţit în două. Noi suntem foarte prezenţi în viaţa ei, discutăm ce-i mai bine pentru ea, ne sfătuim, ba chiar uneori ne întâlnim toţi trei. Lumea ei este la fel, ba chiar îi place mult că există anumite schimbări. Are două case, o viaţă foarte colorată şi am constatat că îi place foarte mult aşa”, a declarat Paula Seling.

Pe de altă parte, artista a mărturisit că este dispusă să își refacă viața cu un alt bărbat. „Pentru un copil e important să trăiască înconjurat de iubire şi, chiar dacă această iubire dintre părinţi s-a schimbat sau are alte coordonate, în continuare părinţii ei îşi poartă de grijă unul altuia şi e un mediu potrivit pentru creşterea ei. Iar pentru o femeie e important să iubească şi să fie iubită. Aşa că da, de ce nu?”.

Paula Seling, moment special la „O dată-n viaţă”. Ce surpriză i-a pregătit Iuliana TudorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce a învățat Paula Seling de la fiica ei

Paula Seling a mai povestit că, din momentul în care Elena a intrat în viața ei, a învățat ce înseamnă cu adevărat iubirea.

Am învăţat ce înseamnă iubirea atât de frumoasă şi de pură a unui copil. Ea este de-o lumină şi de-o bucurie cum rar am văzut. Dar, în acelaşi timp, am învăţat şi ce înseamnă răbdarea, pentru că aşa se întâmplă când ai un copil hiperactiv şi foarte dornic să facă lucrurile cum vrea ea. Trebuie să fii răbdător, diplomat şi să o ajuţi să facă unele lucruri lăsându-i senzaţia că ea a decis să le facă”, a povestit artista.

Paula Seling a mai spus că fiica ei este pasionată de sport. „N-aş orienta-o spre ceva anume, dar vreau să-i ofer o plajă cât mai largă de opţiuni. A fost la teatru, a fost la un atelier de arts&crafts, mergem împreună la înot, de vreo patru ani încoace, şi am învăţat şi eu odată cu ea cum să înot corect. Elena face şi balet şi chiar are datele necesare, este mereu complimentată pentru vârfurile ei, care sunt nativ aşa cum multe balerine încearcă să şi le formeze în timp. În plus, de mic copil, a avut o constituţie atletică şi un echilibru foarte bun, deci poate face orice sport. Pe la 5 ani a făcut atletism, acum îi place mult călăria şi a ajuns să meargă în galop mai repede decât alţi copii.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton