; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling i-a spart nasul partenerului său

21 October 2010

Paula Seling şi partenerul ei, Tudor, au avut parte zilele trecute de un incident în timpul repetiţiilor de salsa pentru cea de-a doua ediţie a sezonului de la „Dansez pentru tine', difuzată mâine seară de Pro TV, de la 20.30. Într-o serie de piruete, Paula l-a lovit cu cotul direct în nas pe partenerul ei, Tudor.

.

„Accidentul s-a întâmplat seara, în jurul orei 20.00, în timp ce repetam. Într-un şir de piruete, m-am deplasat insuficient şi l-am atins pe Tudor cu cotul. Mi-a fost cumplit de teamă să nu se fi întâmplat… exact ce s-a dovedit, la radiografie, că s-a întâmplat: fisură a piramidei nazale.

Nu-mi vine să cred că eu am putut să rănesc pe cineva atât de rău, mai ales pe Tudor, la care ţin atât de mult. Chiar dacă el ştie că nu am vrut, mă simt îngrozitor', povesteşte Paula Seling.

Imediat după accident, Paula şi Tudor au fost împreună la Spitalul ORL Panduri şi, în ciuda avertismentelor medicilor, Tudor a decis să danseze în continuare, deşi ulterior va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

.

Spectacolul “Dansez pentru tine” de mâine seară

Vineri seară, „Dansez pentru tine' va fi un spectacol exploziv de salsa, folclor şi… multe emoţii. Primul duel al sezonului va aduce în ring doi bărbaţi sexi, alături de două partenere ambiţioase: Jorge şi Liliana se vor lupta în paşi de cabaret, dans în ploaie şi folclor cu Bogdan Vlădău şi Ana Maria pentru a cuceri inima telespectatorilor.

De asemenea, Liviu Vârciu, actorul din serialul „Moştenirea' de la Pro TV, va dansa alături de fosta sa iubită, Andreea Popescu, pentru a ajuta doi tineri cu dizabilităţi locomotorii de la Fundaţia Motivation să-şi împlinească visul de a se căsători.

Seara va fi una foarte pitorească, pentru că în platoul emisiunii vor bate din cizme şi opinci cu pinteni 73 de dansatori folclorici în acelaşi timp, iar perechile concurente care vor surprinde în direct ocaziile de joc ale românilor vor fi îmbrăcaţi în straie populare autentice, vechi de 30 până la 100 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare