Homepage  / Vedete româneşti

Paula Seling, adevărul despre fiica ei adoptivă. Cum se poartă colegii de școală cu Elena. „Așa sunt în realitate”

Paula Seling, adevărul despre fiica ei adoptivă. Cum se poartă colegii de școală cu Elena. „Așa sunt în realitate”
7

de Roxana Mirea,

Paula Seling a povestit cum se comportă copiii cu Elena, fiica ei adoptivă, la școală. Artista a devenit mama Elenei în urmă cu șase ani, pe când fetița avea doar trei ani. Acum, Paula Seling are mare grijă în ceea ce privește educația fiicei sale.  

Paula Seling a povestit cum se poartă colegii de școală cu fiica ei, Elena 

Paula Seling a povestit cum este parcursul școlar al fiicei sale și care este atitudinea celorlalți copii față de ea. Artista în vârstă de 44 de ani spune că mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea este fiica unei vedete, însă nu pare ca acest aspect să îi influențeze în vreun fel anume.  

Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, afirmă Paula Seling pentru Cancan

Paula Seling spune că fiica ei știe să se facă plăcută și că este darnică cu ceilalți colegi ai ei.  

Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!” a mai spus artista.

Paula Seling, moment special la „O dată-n viaţă”. Ce surpriză i-a pregătit Iuliana TudorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce face Paula Seling, după ce fiica ei pleacă la școală 

Paula Seling spune că școala unde merge fiica ei este destul de aproape de casă, așa că „trezirea nu e abruptă”. După ce Elena pleacă la școală, vedeta începe perioada de studiu.  

„Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața. După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, adaugă Paula Seling. 

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care au adoptat-o. Artista i-a explicat fiicei sale decizia de a divorța, după 17 ani de căsnicie. Elena a înțeles că decizia părinților ei nu va schimba cu nimic iubirea și grija pe care i le poartă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton