; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling are stilist personal pentru „X Factor”

14 November 2011

Cea de-a treia gală live “X Factor” o adus-o pe scenă pe Paula Seling într-o ipostază sexy. Stilistul ei personal, Răzvan Sanda, a explicat cum a pus în valoare calităţile juratei.

„Până acum Paula a fost percepută ca o persoană romantică şi sensibilă, şi într-adevăr este aşa, însă calităţile fizice îi permit şi abordări mai îndrăzneţe. Îi aleg ţinutele astfel încât  să  se potrivească întru totul personalităţii sale.

Am incercat să aduc în faţa fanilor ei şi în faţa fanilor “X Factor” faptul că Paula poate fi absolut superbă şi atunci când poartă o rochie elegantă precum cea de sâmbătă seara de la Marquesa, dar si atunci când poartă o ţinută provocatoare, precum cea de duminică de la Cinema by Zinas', a declarat Răzvan Sanda.

Sâmbătă, Paula a fost în ton cu tematica galei „X Factor', muzica de fim, şi a purtat o rochie din mătase naturală, în timp ce duminică, a purtat o rochie cu un corset argintiu.

Tema galei din cea de-a patra săptămână de muzică live va fi dragostea, astfel că pe scena „X Factor' vor răsuna cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor.

tinuta-paula-seling-gala-xf-sambata

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare