; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling a plâns la “X Factor”!

07 November 2011

Cea de-a doua gală live a show-ului de la Antena 1' a adus-o pe Paula Seling în ingrata situaţie de a fi nevoită să aleagă între două grupuri din categoria sa, ajunse ambele la duel.

Momentul deciziei s-a dovedit la fel de greu şi pentru concurenţi, şi pentru mentor, iar Paula nu şi-a putut stăpâni lacrimile, plângând în hohote alături de cei de la T&L şi X-treme.

Deşi această rară situaţie a determinat-o, iniţial, să refuze să se pronunţe, ea ales, în cele din urmă, grupul T&L. Nu a ajutat-o nici faptul că părerile colegilor ei, Mihai Morar şi Adrian Sînă, nu au coincis, aşa că Paulei i-a revenit votul decisiv.

Două momente cruciale în două săptămâni

Nici măcar nu am auzit cum aţi cântat, la starea în care sunt acum', a spus, emoţionată, jurata, înainte de a da un verdict. Fetele de la X-treme au părăsit, astfel, competiţia pentru premiul de 200 de mii de euro.

Pentru a doua săptămână consecutivă, Seling a fost mentorul cel mai greu încercat, după ce, în prima gală live, tot votul ei a consfinţit eliminarea lui Cristian Parmac şi victoria lui Ovidiu Nae la duel.

Pentru duelul din acest weekend, grupul T&L a ales piesa Empire State of Mind' (Jay-Z & Alicia Keys), iar cele trei fete de la X-treme au cântat Hush Hush' de Pussycat Dolls.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare