; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Herlo(1)

Paula Herlo va deveni mamă pentru a doua oară

26 February 2015

Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Invitată în dimineața aceasta la rubrica iLikeIT, de la Știrile PRO TV, pentru a vorbi despre parenting, Paula a anunțat oficial că așteaptă un copil.

Paula Herlo

Însărcinată în 5 luni și jumătate, Paula abia așteaptă vacanța de vară pentru a o aduce pe lume pe fetița mult dorită:

Cred că n-am așteptat nicio vacanță de vară mai mult pentru că în cazul nostru va coincide cu venirea pe lume a fetiței noastre. Am așteptat-o, am dorit-o în viața noastră și suntem fericiți că ne-a ales. Încă nu i-am găsit numele potrivit, dar sunt sigură că răspunsul va veni la fel de firesc cum ni s-a întâmplat și în cazul băiatului. Viața cu doi copii sper să îmi aducă doza dublă din fericirea pe care o simt acum privind spre Vladimir. Știu că relația dintre frați este una specială și mă bucur că ei se vor avea unul pe altul.'

Paula s-a făcut remarcată în proiectele de caritate care au avut ca scop ajutorarea copiilor, fie pe plan medical, educațional sau facilitarea procesului de adopție, demers care a culminat cu schimbarea legislației în ceea ce privește adopția copiilor în România.

În septembrie 2012, Paula Herlo a devenit mamă de băiat. A fost într-un fel pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Mi-am lipit faţa de a lui şi l-am pupat, moment în care s-a oprit din plâns', povestea atunci corespondentul Ştirilor ProTv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare