Homepage  / Vedete româneşti

Paula Herlo, între anchete și pasiunea pentru pantofi: „Nu pot refuza o întâlnire din care ar putea ieși ceva bun pentru alții”. EXCLUSIV

Paula Herlo, între anchete și pasiunea pentru pantofi: „Nu pot refuza o întâlnire din care ar putea ieși ceva bun pentru alții”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Deși suntem în plin sezon la vacanțelor, pentru Paula Herlo este timpul anchetelor. Jurnalista lucrează la o nouă serie de investigații pe care le vom vedea din toamnă la Pro TV, în cadrul emisiunii „România, te iubesc!”.  Iar dincolo de micul ecran se dedică familiei și pasiunilor sale, printre care se numără și cea pentru pantofi.

Alături de colegii săi de la „România, te iubesc!” – Alex Dima, Rareș Năstase, Cosmin Savu și Paul Angelescu, Paula Herlo formează o adevărată familie. Iar cu prezentatorul emisiunii, Cristian Lenote, este căsătorită și au împreună doi copii: Vladimir are 10 ani, iar Ania a împlinit în iunie 7 ani.

Dincolo de anchetele pe care le pregătești pentru „România, te iubesc!”, care ți se pare a fi cel mai incitant produs TV?

Mă uit cu mare plăcere la „Vocea României și „Românii au talent. E deja știut în casa noastră că atunci când se difuzează, toată lumea e în fața televizorului. Îmi place și „Visuri la cheie pentru că schimbă vieți.

Ce pregătești pentru noul sezon care va începe în toamnă la Pro TV?

Lucrez la anchete legate de risipa banului public. Sunt toată ziua pe drumuri și bat pe la ușile primarilor cu întrebări legate despre neputința lor de a transfora oportunitățile financiare oferite de Guvern sau Uniunea Europeana în condiții de trai mai bune pentru comunitate.

Crezi că, la un moment dat, ai putea prezenta o emisiune despre modă? Știu că e un domeniu care te pasionează…

Știi, cred despre mine că îmi cunosc lungul nasului. Faptul că îmi place să cumpăr haine nu mă transformă în vreo cunoscătoare. Mă uit, însă, cu plăcere și caut inspirație de la oameni care chiar au habar și care, cu siguranță, ar merita să prezinte astfel de emisiuni.

Apropo de modă, am putea spune că pantofii sunt marea ta slăbiciune ;). Estimativ, cam câte perechi deții?

În ultimii ani, mi-am mai potolit setea 🙂 am strâns vreo 50 de perechi, dar constant port vreo 15.

Fetița ta, Ania, îți umblă des prin dressing? Cât de mult te regăsești în ea? Dar în Vladimir, băiețelul tău?

Este cea mai mare plăcere a ei. Și îmi place mult să mă sfătuiesc cu ea pentru că e evident că are simț estetic. Se încalță cu pantofii mei, probează bluze. Face ce fac majoritatea fetițelor. Ania e foarte mult din ce eram eu copil. Serile trecute mi-a făcut un spectacol de melodii inventate de ea și m-am văzut pe mine cocoțată pe trunchiul gros de copac, răsturnat sub forma unei bănci, din curtea casei bunicilor. Aceea a fost scena mea ani de zile. Și, exact ca Ania, cântam piese în primă audiție pentru bunici și rudele venite în vizită. 🙂

Vladimir a moștenit de la mine sensibilitatea. Este extrem de empatic când vorbim despre copii în nevoie. De multe ori, îmi spune că vrea să facă voluntariat și ne vom ocupa de asta.

Și tu și soțul tău, Cristian Leonte, v-ați dăruit „vocile” într-un proiect cu povești audio pentru copii… Crezi că ai putea scrie pentru cei mici?

Nu știu dacă aș putea pentru că n-am încercat. Dar mi-ar plăcea să scriu împreună cu copiii mei care au o super imaginație. Sunt sigură că ar ieși ceva drăguț. Poate chiar punem în practică ideea.

Ce nu poți refuza niciodată?

Nu pot refuza o întâlnire din care ar putea ieși ceva bun pentru alții. Dacă simt că am în față oameni cu care pot muta munții, accept orice proiect. Ultimii ani mi-au arătat că proiectele susținute de mine au fost crescute de oameni în care m-am regăsit. Și este extrem de motivant.

Și cum arată weekend-ul perfect pentru tine?

Weekendul perfect e cel în care aud râsul copiilor noștri în liniștea unei case de la munte.

paula-herlo-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton