; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Herlo, premiată din nou pentru “Avem viaţă în sânge”

12 July 2010

Paula HerloPaula Herlo, Corespondentul Special al Ştirilor ProTV, a fost premiată de Şcoala Europeană de Oncologie pentru campania Avem viaţă în sânge', campanie în urma căreia autorităţile din România au decis înfiinţarea Registrului Donatorilor Neînrudiţi, o nouă şansă la viaţă pentru bolnavii de cancer.

Juriul a fost atât de impresionat de iniţiativele şi rezultatele Paulei în această campanie, încât au decis să-i ofere un premiu special de Cel mai bun reporter pe campanii de sănătate/cancer'.  

Pentru mine este onorant că mă aflu alături de jurnalişti de top din lume, având în vedere că atât anul acesta cât şi în anii precedenţi câştigătorii au fost ziarişti  cu experinţă de la Financial Times, The Economist, The Times, New Scientist, The Guardian, Die Zeit sau El Mundo', a declarat Paula Herlo.

Premiul “The Best Cancer Reporter Award' este o iniţiativă a Şcolii Europene de Oncologie, fiind finanţat prin donaţii private. Iniţiat în anul 2006, premiul a fost creat pentru a onora excelenţa în jurnalismul ce tratează probleme legate de cancer. Din juriu fac parte jurnalişti de prestigiu şi reprezentanţi ai Şcolii Europene de Oncologie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare