; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula dă totul la “Dansez pentru tine”

24 October 2010

Cântăreaţa este entuziasmată că participă la cea de-a zecea ediţie a show-ului Dansez pentru tine' şi spune că, deşi este obişnuită cu antrenamentele la sală, întâmpină diferite greutăţi şi trebuie să muncească în plus.Paula şi partenerul ei au fost condamnaţi la duel pentru ediţia de vinerea următoare.

.

Ai urmărit Dansez pentru tine' înaine? Te-ai gândit că o să ajungi şi tu în ringul viselor?

În weekend-urile când nu aveam spectacole am urmărit, fascinată, emisiunea Dansez pentru tine' şi atunci nu puteam să îmi închipui că voi ajunge să particip. De fapt, dacă propunerea venea mai demult, nu cred că aş fi avut curajul. Mi s-a părut extrem de greu ce se întâmplă cu toţi concurenţii, un fel de test de voinţă şi de concentrare, o întreagă perioadă în care ajungi să îţi împingi limitele cât mai departe.

.

Ce te-a motivat sa accepţi ?

Mi se pare o mare provocare. Îmi place să fac lucruri noi. Vreau să muncesc, îmi place să muncesc. Dar mai ales ideea de a lupta cu toate armele pentru o cauză bună, de a te supune unor teste pentru a îndeplini dorinţele altor oameni – asta te educă, te formează. Voinţa nu are limite atunci când cineva depinde de tine (dacă ar trebui să treci de un obstacol, fiind singurul implicat, poate că ai renunţa mai uşor). Acest context este perfect pentru mine. A fi mai bun pentru alţii înseamnă a schimba în bine ceva, în tine.

.

Cum decurge programul tău zilnic la Dansez…'?

Depinde de zile. Cei de la Dansez…' sunt drăguţi şi acceptă să ne adaptăm programul unii în funcţie de ceilalţi, aşa că, uneori, repetiţiile sunt de la 10 la 15, alteori de la 15 până târziu, când reuşim să terminăm tot ce avem de făcut. Nu credeam să îmi placă atât de mult să dansez. Cu fiecare zi de antrenament mă bucur că am luat această decizie, dar regret că nu am început să dansez mai din timp, să mă bucur de frumuseţea acestei arte. E înălţător. Iar dacă ai şi un partener de dans potrivit, totul pare mult mai uşor, iar Tudor este un mare talent. Sper din tot sufletul să devină un mare balerin, aşa cum merită, sper că greutăţile vieţii să nu-l împiedice să-i bucure şi pe alţii cu talentul său. Pentru asta sunt aici, să-l ajut, atât pe el, cât şi pe mama lui.

.

La ce ai renunţat pentru a participa la emisiune?

Nu mai pot să petrec timp cu prietenii, însă le-am promis că recuperez. Mi-aş fi dorit să ajung şi până la Baia Mare, la părinţii mei, la un moment dat, însă asta se va putea întâmpla abia după terminarea show-ului.

.

Tu erai obişnuită cu mişcarea. Cum ţi se par antrenamentele?

Da, îmi place sportul, lucrez cu Florin Uceanu de 7 ani, însă dansul implică alt gen de mişcări. Chiar dacă pregătirea şi forma fizică sunt bune, tot întâmpin diferite greutăţi şi trebuie să muncesc în plus. Nu este nici o problemă, însă, îmi place foarte mult ceea ce fac, mai ales că am o echipă la care ţin atât de mult: partenerul meu, Tudor şi coregrafa noastră, Căprioara.

.

Cine crezi că are şanse să câştige la ediţia aceasta?

Nu ştiu, nu mi-a plăcut niciodată să fac pronosticuri, niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Mi-aş dori, însă, să câştige Tudor, merită, pentru că este un băiat deosebit, un dansator excelent şi are toate atuurile să devină un model pentru generaţia lui.

..

Care sunt planurile tale după Dansez…'?

Am terminat deja un album de colinde pe care plănuiesc să îl lansez iarna asta şi lucrez la un alt album de duete cu Ovi, album care va fi lansat probabil anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare