Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Paula Chirilă și-a dat demisia de la Xtra Night Show. În ce emisiuni va apărea la Antena Stars

Paula Chirilă și-a dat demisia de la Xtra Night Show. În ce emisiuni va apărea la Antena Stars
6

de Redactia Tvmania

Paula Chirilă a decis să se retragă din postura de co-prezentatoare a emisiunii Xtra Night Show, găzduită de Dan Capatos și difuzată pe Antena Stars. Un nou sezon a început, debutând luni la ora 21.30, însă fără prezența actriței, care a fost înlocuită de alte personalități cunoscute ale postului de televiziune.

O modificare semnificativă a avut loc în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars. Paula Chirilă, care îndeplinea rolul de co-prezentatoare la „Xtra Night Show”, a fost înlocuită de Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuţ și Cătălin Cazacu. Aceștia apar acum în fiecare seară alături de Dan Capatos în cadrul emisiunii.

Ce spune Paula Chirilă despre plecarea de la „Xtra Night Show”

Pe platforma Facebook, fanii își exprimă regretul pentru plecarea Paulei Chirilă din cadrul „Xtra Night Show”. Comentariile precizează:

„Urmăream emisiunea lui Capatos doar pentru tine”, „Absența Paulei Chirilă de la XNS se simte. Am fost dezamăgită când nu te-am văzut ieri. Îmi plăceai mult în emisiune”, „De ce nu mai ești la Capatos? Îmi pare rău că nu te mai văd acolo. Unde te putem găsi?”, „Mi-e dor să nu mai fii la XNS. Emisiunea pare lipsită de farmec fără tine!”, „Ne pare rău că nu mai ești la Capatos”, „Simțim lipsa ta la XNS. Cred că au făcut o alegere proastă în noua programare”.

paula-chirila-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Paula Chirilă a citit și a răspuns la toate aceste comentarii ale fanilor. Chiar dacă nu mai face parte din „Xtra Night Show”, ea a rămas invitată permanentă în cadrul emisiunii „Capriciile iubirii”, prezentată de Gabriela Cristea, tot pe Antena Stars. „Ne vom întâlni la emisiunea Capriciile iubirii, de la 19:00 la 21:30″, a comunicat actrița.

Paula Chirilă va fi prezentă într-o nouă emisiune la Antena Stars

Pe lângă prezența în cadrul emisiunii „Capriciile iubirii”, Paula Chirilă va lua parte și la un alt show difuzat pe același canal TV. În fiecare weekend, ea revine pe Antena Stars în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”.

Împreună cu Cristina Cioran și Roxana Vancea, Paula Chirilă se numără printre protagoniste în acest reality-show care aduce în fața publicului cum își gestionează provocările rolului de mamă, fără să ascundă nimic din realitate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton