; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula_regie

Paula Chirilă s-a alăturat echipei „Mireasă pentru fiul meu”

13 June 2016

În weekend, Paula a primit ultimele indicaţii, iar în această dimineaţă, actriţa Paula Chirilă s-a alăturat echipei celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu', difuzat de luni până vineri de la 11:15 – 13:00 şi 14:00 -16:00 şi sâmbătă de la 14:00 şi de la 17:00, la Antena 1. Pentru început, Paula şi Mirela vor modera împreună emisiunea de dimineaţă, însă Paula va rămâne în casă întreaga zi, pentru a-i studia îndeaproape pe concurenţi.

Paula_regie

Oricum îi studiam deja de ceva vreme atât pe tv, cât şi pe antenaplay.ro, pentru că acolo chiar le poţi vedea toate reacţiile, 24 de ore din 24', a mărturisit Paula, care a mai completat: eu sunt o persoană neconflictuală, mereu am jucat rolul mediatorului, deci cred că voi media conflictele cu imparţialitate şi cu echilibru, pentru că sunt nişte trăsături care mă definesc', spune Paula, făcând referire la micile situaţii confictuale care pot apărea într-o emisiune de gen.

Paula_regie_2

Paulei, care şi-a petrecut întreaga zi de sâmbătă în companiei echipei, i-a fost alături şi fetiţa sa, Carla. A venit şi ea în vizită, pentru că era curioasă şi mă tot întrebase cum e. M-am bucurat că i-a plăcut mult, s-a împrietenit cu oamenii şi cu pisoiul din redacţie', a povestit îndrăgita actriţă, care a mărturisit că porneşte emoţionată pe noul drum. Pot spune chiar că sunt puţin bulversată, informaţiile sunt noi şi foarte multe, dar sper că le voi descâlci pe parcurs, cu ajutorul echipei. Sunt fericită că am găsit aici nişte profesionişti în adevăratul sens al cuvântului, oameni care îşi fac treaba impecabil. Mă bucur că mă alătur unei echipe cu o asemenea experienţă într-un gen de televiziune extrem de greu, cum e reality show-ul', a declarat Paula.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare