; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula si Carla   Beau Monde   credit foto Oltin Dogaru

Paula Chirilă: “După ce a apărut Carla, am realizat că sunt muritoare”

22 October 2013

Paula si Carla - Beau Monde - credit foto Oltin DogaruPrezentă recent la conferinţa Un părinte isteţ, un copil de succes', Paula Chirilă, coprezentatoarea emisiunii Draga mea prietenă', a vorbit despre metodele pe care le aplică pentru buna creştere a copilului său.

Paula a mărturisit că viaţa ei s-a schimbat în totalitate, în bine, de când există fetiţa ei.

Mi-am dat seama că viaţa mea s-a schimbat complet de când a venit pe lume Carla. (…) Până la vârsta de 33 de ani, când am avut-o pe Carla, am fost o tânără destul de rebelă. (…) După ce a apărut ea (Carla – n.r.)  în viaţa noastră am realizat că sunt muritoare, că dacă voi mai duce viaţa asta, o să mor! Nu am să o mai văd cum creşte, nu voi mai dansa la nunta ei, nu voi fi soacră mică, nu am să îmi pot legăna nepoţii. Ce mă fac? Vreau să fiu . Cum să fac asta?', şi-a început vedeta discursul.

Paula Chirilă este convinsă că o bună creştere a copilului ţine, în primul rând, de alegerile pe care le faci în viaţă.

Am citit enorm, încă din vremea când eram însărcinată şi încă mai citesc cărţi de toate felurile care te învaţă cum să îţi creşti sănătos copilul. Am trecut prin toate stadiile alimentaţiei, până am ajuns la o alimentaţie normală, sănătoasă pentru mine şi familia mea', a concluzionat Paula.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare