; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Chirila DMP

Paula Chirilă joacă rolul principal într-un film poliţist

28 November 2013

Paula Chirila DMPPaula Chirilă şi-a făcut debutul în filmul de lungmetraj, într-un rol principal. Vedeta de la Kanal D  joacă în prima peliculă cinematografică a lui Deian Carmazan, fiul celebrului Ioan Carmazan, şi speră ca Pasărea neagră care râde' să fie un film bine primit de public.

Luni seară a fost premiera acestui film extraordinar, care îi are în distribuţie printre alţii pe Costel Caşcaval sau Eusebiu Ştefănescu. Este o poveste poliţistă, scrisă şi produsă într-un mod inedit de Titi Popescu, în care doi bărbaţi sunt ucişi cu sânge rece! Eu interpretez rolul principal feminin, sunt o văduvă îndurerată ce luptă pentru aflarea adevărului şi sfârşeşte prin a se îndrăgosti de cel care conduce ancheta, personaj întruchipat perfect de Demis Muraru. Pelicula nu este doar o ficţiune poliţistă, ci are la bază un scenariu senzaţional, plin de sensuri ascunse, mistere, vise şi însemnatatea lor, uneori se merge pe piste greşite, dar, la final, binele învinge!', a declarat actriţa.

Paula Chirilă prezintă, alături de Cristina Cioran, emisiunea Draga mea prietenă', de luni până vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare