; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Abdul, bulimică din cauza lui Nicole Scherzinger

15 September 2011

Paula Abdul, care a fost până de curând membră a juriului de la „American Idol', iar acum face parte din echipa de la „X Factor'-ul de peste Ocean, alături de Simon Cowell, L.A. Reid și Nicole Scherzinger (foto jos), a început să aibă probleme de sănătate. Prietenii se tem că e bulimică, iar motivul este năucitor, scrie National Enquirer.

Paula a slăbit foarte multe kilograme într-un timp scurt, iar asta i-a făcut pe apropiații vedetei să se întrebe ce se întâmplă cu ea.

Una dintre variante este că Paula, care se apropie de vârsta de 50 de ani, e invidioasă pe tinerețea și pe formele de invidiat ale colegei ei Nicole Scherzinger (33).

În loc să fie mândri de voința Paulei Abdul, cunoscuții ei au început să șușotească despre o anumită boală gravă de care ar suferi artista.

„Suntem foarte îngrijorați din cauza Paulei și sperăm să scape de problema asta', a spus un prieten al artistei. „În acest moment, obrajii ei au dispărut, iar picioarele seamănă cu două fuse. Ar fi teribil ca ea să fi picat din nou în mrejele bolii de care a suferit acum ceva ani', a mai spus sursa, amintindu-și de mai vechea problemă a Paulei, bulimia.

Chiar și un doctor a declarat pentru National Enquirer că Paula Abdul arată a fi bolnavă: „A pierdut din masa musculară, iar fața și corpul ei nu mai arată la fel', a spus medicul. El a adăugat, că din cauza faptului că Paula a mai avut antecedente în trecut, s-ar putea ca bulimia să o afecteze din nou.

„Atunci când oamenii care suferă de bulimie nu își pot controla viața, ei recurg la opțiunea de a își controla greutatea', a explicatul doctorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare