Homepage  / Vedete româneşti

Paul Ipate și Jojo au sărbătorit un an de la nuntă. Actrița i-a transmis un mesaj special soțului: „Tu o să-mi întinzi mereu mâna”

Paul Ipate și Jojo au sărbătorit un an de la nuntă. Actrița i-a transmis un mesaj special soțului: „Tu o să-mi întinzi mereu mâna”
18

de Cristina Țapu,

Paul Ipate și Jojo trăiesc o poveste de iubire de un deceniu, însă abia anul trecut au decis să-și unească destinele. Cei doi s-au căsătorit în Italia, iar ceremonia a fost una desprinsă din povești. Recent, îndrăgostiții au aniversat un an de la nuntă, iar Cătălina Grama a profitat de ocazie pentru a-i transmite soțului un mesaj plin de emoție prin intermediul rețelelor de socializare.

Paul Ipate și Jojo au sărbătorit un an de la nuntă

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 10 ani și au o fetiță de 7 ani pe nume Zora, alături de multe amintiri demne de pus în ramă. Pe 5 august au sărbătorit un an de la nuntă, iar Cătălina Grama a simțit nevoia să împărtășească această bucurie cu toată lumea și cu prietenii săi virtuali. Vedeta i-a transmis soțului ei un frumos mesaj de dragoste, mulțumindu-i pentru devotamentul de care dă dovadă.

jojo 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Un an de la cea mai frumoasă și plină de bucurie zi. Ziua noastră. Când am zis “Si” în loc de “Da.” Zece ani de când sărim toate gardurile împreună și un an de la cununia noastră de vis. Te iubesc Paul Ipate pentru că știu că tu o să-mi întinzi mereu mâna să sar peste orice gard, oricât de înalt ar fi!”, a fost mesajul pe care l-a scris actrița.

Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. „Achim este un talent mare, însă nu știu dacă va decide să devină actor. Noi îl vom susține indiferent de alegere”, declara Jojo despre fiul ei, într-un interviu pentru TV Mania. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

jojoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate

Povestea de iubire dintre Jojo și Paul Ipate a început pe un platou de filmare. Cu ceva timp în urmă, actorul a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, și a povestit cum a cunoscut-o pe partenera lui.

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic Jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea. Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic Jr., apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probleme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a povestit Paul Ipate, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton