; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce au in comun paul ipate si alex puica din o saptamana nebuna_1

Paul Ipate îi strică petrecerea lui Horaţiu Mălăele, în „Altă săptămână nebună”

21 May 2014

ce-au-in-comun-paul-ipate-si-alex-puica-din-o-saptamana-nebuna_1Comedia „Altă săptămână nebună' se apropie de final, iar penultimul episod pregăteşte multe surprize telespectatorilor. Joi seară, de la 21:30, Alex Puică (Paul Ipate) îşi revine după bătaia de la spital din ziua precedentă, însă multe alte accidente comice îl aşteaptă acasă.

 

Alex îl surprinde pe Fane (Ionel Mihăilescu), fratele socrului său şi militar de carieră, care încearcă să se sinucidă. Atunci, Fane îi cere ajutorul lui Alex să mărturisească familiei adevărul despre relaţia lui cu Vivi (Adrian Ciobanu), care este mai mult decât una de prietenie.

 

Între timp, Natalia (Tora Vasilescu) organizează o serată în cinstea soţului ei, Emilian (Horaţiu Mălăele), unde o invită şi pe mătuşa Iulia, care este nevăzătoare. La petrecere, Alex se joacă cu bastonul mătuşii şi, accidental, îi varsă acesteia cafeaua pe haine. După aceea, uită să o supravegheze şi mătuşa cade neputincioasă în piscină.

 

Când, în sfârşit, Fane îşi face curaj şi vrea să-şi declare, în faţa familiei, dragostea pentru un bărbat, Maria (Diana Cavallioti) anunţă că momentul naşterii a venit şi că trebuie să plece imediat la spital.

 

Altă săptămână nebună este continuarea, în şapte episoade, a serialul O săptămână nebună. Povestea personajelor continuă în noul sezon, unde Alex și Maria au parte de o altă săptămână fericită', în preajma venirii pe lume a primului lor copil.

 

Serialul Altă săptămână nebună este difuzat în fiecare joi, de la ora 21.30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare