; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O saptamana nebuna

Serialul “O săptămână nebună”, cu Paul Ipate şi Diana Cavallioti, din nou la Pro TV

13 August 2014

O saptamana nebunaÎncepând de astăzi, 13 august, Pro TV reia difuzarea serialului cu Paul Ipate, Diana Cavallioti, Horaţiu Mălăele, Tora Vasilescu şi Ileana Stana Ionescu.

De la ora 20.30, comedia “O săptămână nebună” va urmări dificultăţile pe care un cuplu tânăr le întâmpină în preajma nunţii. Câte două episoade ale serialului vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Personajul principal al serialului, un băiat care reuşeşte să strice cu dezinvoltură tot ce atinge, va fi interpretat de Paul Ipate.

Alex Puică este un băiat bun, inteligent, cuminte, dar care provine dintr-o familie modestă, ceea ce îl cam deranjează pe socrul său. Este personajul de care se leagă toate ghinioanele', declară actorul.

La rândul ei, Diana Cavallioti povesteşte că perioada în care a filmat pentru O săptămână nebună' şi a jucat zi de zi rolul Mariei, iubita lui Alex, a fost una dintre cele mai frumoase veri:

Numele personajului meu este Maria Codrescu. Este medic veterinar, are o familie frumoasă, serioasă şi pe cât de serioasă, pe atât de amuzantă. E plină de viaţă, e fericită alături de Alex şi mai departe nimic nu mai contează. Atâta timp cât poate să râdă cu el şi de el, viaţa ei e o poveste.'

Serialul adună nume grele în distribuţie

Horațiu Mălăele interpretează rolul tatălui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puicăƒ, în vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacră, Ileana Stana Ionescu este bunica Mariei, Anca Sigartău este colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin joacă rolul tatălui acestuia.

Povestea, pe scurt

Alex Puicム(Paul Ipate) trece prin cea mai grea săptămâna din viața lui, pentru că la finalul acesteia urmează să se căsătorească cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipă dintr-o familie bună, cu tatăl (Horațiu Mălăele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamnă, iar bunica bogată (Ileana Stana Ionescu). Cei doi se iubesc mult și se înțeleg bine. Tatăl ei însă nu îl place deloc pe el. Nu consideră că se ridică la standardele “€œculturale” ale familiei. Cu o săptămână înainte de nuntă, încep problemele. Vrând să pară ceea ce nu e în fața viitorului socru, personajul principal din “€œO săptămână nebună' atrage ca un magnet o serie nesfârșită de întâmplări penibile, însă comice, care-l fac să se întrebe dacă nunta va mai avea loc sau nu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare