Homepage  / Vedete româneşti

Paul Ipate, reacție tranșantă atunci când a fost întrebat despre al treilea copil cu Jojo: „Eu nu mai vreau”. Ce motive are actorul

Paul Ipate, reacție tranșantă atunci când a fost întrebat despre al treilea copil cu Jojo: „Eu nu mai vreau”. Ce motive are actorul
7

de Redactia Tvmania,

Jojo și Paul Ipate au oferit surpriza verii și s-au căsătorit, în Italia, după 9 ani de relație. Au doi copii, pasiuni comune, o vilă frumoasă în Otopeni și o viață roz. De aceea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca Paul să fie atât de categoric în ceea ce privește posibilitatea de a mai face un copil cu Jojo. Uite cum a reacționat!

Pe 5 august, actorii Cătălina Grama – Jojo (42 de ani) și Paul Ipate (38 de ani) s-au căsătorit după o relație de 9 ani. Cei doi actori au făcut cununia civilă în Puglia, Italia, iar două săptămâni mai târziu s-au cununat religios în România. Nunta a fost de pomină, mai ales că mireasa a avut, în total, cinci rochii. Jojo și Paul Ipate au fost invitați în cea mai nouă ediție a podcastului „Cafea cu visuri”, unde au povestit detalii neștiute despre nunta din Italia.

A fost super fain. Am avut o super petrecere, toată familia a fost îmbrăcată în alb. La început nu le-a plăcut foarte tare ideea, dar când s-au trezit acolo au zis: WOW, este fantastic, ne simțim excepțional. A fost ca o nuntă ruptă dintr-un film italian. A fost foarte romantic și frumos”, a declarat Jojo în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni și citat de stirileprotv.ro.

nunta-jojo-paul-ipate-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce spune Paul Ipate despre al treilea copil: „Eu nu mai vreau”

Oana Andoni a adus în discuție o întrebare pe care cei doi au mai primit-o, de-a lungul timpului. S-au gândit sau nu la cel de-al treilea copil? Surpriză! Dacă Jojo a răspuns diplomat, Paul Ipate a avut o reacție ceva mai abrazivă. A fost foarte categoric pe acest subiect.

Eu m-am gândit la un moment dat, dar am abandonat ideea… E foarte complicat”, a spus Jojo.Eu nu mai vreau… vrei și carieră, vrei și timp pentru tine, vrei să te vezi și cu prietenii, vrei și să călătorești, vrei să faci și un proiect, vrei să-ți îndeplinești și visurile, vrei să stai și cu soția… Nu”, a punctat Paul Ipate.

Actorul își dorește, însă, să aibă o relație sănătoasă și frumoasă cu cei doi copii ai lui și ai lui Jojo. ”Sper să fiu genul ăla de părinte, pe care să-l sune copiii… să-și dorească să petreacă timp cu noi”, a mai spus el.

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 9 ani

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, împliniți pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Au făcut pasul cel mare vara aceasta și au devenit o familie și în acte. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. „Achim este un talent mare, însă nu știu dacă va decide să devină actor. Noi îl vom susține indiferent de alegere”, declara Jojo despre fiul ei, într-un interviu pentru TV Mania. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

Zora-Ipate-Jojo-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Actrița din serialul „Clanul” de la Pro TV are o relație specială cu copiii săi. De altfel, Cătălina Grama ne-a dezvăluit mai multe într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Consider că sunt o mămică echilibrată și iubitoare. Nu sunt genul acela de mamă severă, însă știu să fiu fermă atunci când este nevoie, în beneficiul copiilor mei. În general, sunt foarte de acord cu tot ceea ce fac ei și îi las liberi. Sunt atentă la nevoile, cerințele, dorințele lor și la lucrurile pe care nu le înțeleg încă pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasă și frumoasă. Cred că sunt o mămică simpatică și foarte ok”, ne-a dezvăluit Jojo atunci.

Citește și: Cătălina Grama (Jojo), două nunți și cinci rochii de mireasă. „Am păstrat trei rochii pentru Zora”. EXCLUSIV

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă. „Am purtat două rochii pe care le ador”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton