; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paul Bettany va juca alături de Chris Noth în seria „Manifesto” (Discovery)

VIDEO. Paul Bettany va juca alături de Chris Noth în seria „Manifesto” (Discovery)

19 January 2017

Actorii Paul Bettany („O minte sclipitoare', „Dogville'), Chris Noth („Soţia perfectă', „Totul despre sex'), Keisha Castle-Hughes („Roadies', „Urzeala tronurilor') și Sam Worthington („Avatar') fac parte din distribuția unui nou serial de ficţiune Discovery, intitulat „Manifesto', despre care TVmania a scris deja AICI.

Paul Bettany și Chris Noth vor fi colegi în noul serial de la Discovery

Paul Bettany și Chris Noth vor fi colegi în noul serial de la Discovery

Produs de John Goldwyn, în calitate de consultant Discovery, alături de Lionsgate, Trigger Street Productions, casa de producție ce le aparține lui Kevin Spacey și Dana Brunetti, şi Discovery Channel, serialul urmăreşte povestea lui Ted Kaczynski (interpretat de Paul Bettany), poreclit „Unabomber', una dintre marile minţi criminale ale lumii, spusă din perspectiva agentului FBI însărcinat cu prinderea lui.

Americanul Ted Kaczynski, născut în 1942 și de profesie matematician, a omorât 3 oameni și rănit alți 23. A fost prins în 1996 și condamnat ulterior de opt ori la închisoare pe viață.

Chris Noth va juca rolul lui Don Ackerman, un director FBI, şeful echipei care s-a ocupat de cazul „Unabomber'.

Keisha Castle-Hughes

Keisha Castle-Hughes a primit rolul lui Tabby, un agent de teren care devine partenerul agentului FBI Jim „Fitz' Fitzgerald, interpretat de actorul Sam Worthington, cu roluri anterioare în filmul lui Mel Gibson, „Fără armă în linia întâi', foarte apreciat de critici, şi în „Avatar'.

Serialul, difuzat acum în SUA, are opt episoade și constituie o premieră pentru Bettany şi Worthington, care primesc primele lor roluri principale într-o producţie TV difuzată în SUA.

Când va fi difuzat „Manifesto' în România

Producătorul şi regizorul de televiziune Greg Yaitanes (Quarry', Banshee'), câştigător al Premiului Emmy, va fi producător executiv, regizor şi scenarist-şef al acestei producţii.

Filmările pentru „Manifesto' vor începe în Atlanta, la finalul lunii ianuarie, iar premiera în România este programată pentru a doua jumătate a lui 2017.

Serialul face parte dintr-o mişcare amplă, care îşi propune să aducă mai multe producţii de ficţiune de înaltă calitate în oferta Discovery, sub îndrumarea lui Rich Ross, Group President Discovery, Animal Planet și Science Channel. 

Ross l-a desemnat pe producătorul John Goldwyn să conducă acest proiect de ficțiune. Goldywn a fost producător executiv şi pentru seria filmată de Discovery în România, „Harley and the Davidsons', care a ajuns la peste 4,4 milioane de telespectatori în septembrie 2016, devenind cea mai urmărită miniserie de pe un canal TV în ultimii 3 ani şi jumătate.

„Manifesto' relatează cum s-a dezis Jim Fitz' Fitzgerald de metodele „vechii gărzi', optând în schimb pentru o abordare nouă şi radicală în modul de colectare a informaţiilor. Fitzgerald, de formaţie specialist în profiluri psihologice, s-a concentrat în schimb pe aspectele lingvistice, fapt care a jucat un rol esenţial în rezolvarea acestui caz. El a considerat că va putea afla adevărata identitate a lui „Unabomber' studiind atent limbajul din „The Manifesto', o relatare detaliată a câtorva dintre planurile puse la cale de Kaczynski.

Teaserul producției poate fi urmărit mai jos:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

7 seriale mult-aşteptate în 2017: distribuție, trailer și când sunt programate premierele

Chris Noth („Soţia perfectă') va juca într-o miniserie Discovery

Chris Noth ar cam pleca din serialul „Soţia perfectă'

Chris Noth vinde obiecte de recuzită din „Totul despre sex'

Chris Noth şi Neve Campbell vor să se îmbarce pe Titanic, la TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare