; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pattinson şi Stewart au un cuib de nebunii în LA

19 August 2010

La fel ca personajele lor din „Saga Amurg' (Bella Swan şi Edward Cullen), Kristen Stewart şi Robert Pattinson îşi petrec aproape tot timpul liber împreună.

Actorii din „Saga Amurg' împart o vilă din cartierul exclusivist Bel Air (Los Angeles) în pauza dintre filmări. Casa are un singur dormitor cu un pat imens, două camere de oaspeţi şi ferestre care se întind de la podea până la tavan, le oferă o privelişte inedită asupra oraşului, dar, mai ales, multă intimitate.

Maşina lui Robert Pattinson, un Chevy Nova clasic, este parcată în faţa reşedinţei, de unde rezultă că starurile şi-au luat deja în primire noua locuinţă.

.

După muncă… şi răsplată

Actorii au fost extrem de ocupaţi în ultima perioadă. Kristen Stewart şi-a petrecut ultimele săptămâni în Canada, pentru a o interpreta pe tânăra Mary Lou în pelicula „Pe drum' („On the Road'), adaptarea romanului omonim scris de Jack Kerouac în 1957.

Robert Pattinson nu a mai avut răbdare şi a luat avionul din Londra pentru a-i ţine de urât iubitei sale în ultima săptămână a filmărilor. Cuplul a ajuns în Los Angeles în seara zilei de 17 august.

Britanicul de 24 de ani a terminat de curând filmările pentru „Bel Ami' în Paris. El îl interpretează pe Georges Duroy, un tânăr care ajunge în cele mai înalte cercuri folosindu-se de femeile influente şi bogate. În film mai apar Uma Thurman, Christina Ricci şi Kirstin Scott Thomas.

Celălalt proiect finalizat al lui Robert Pattinson este o adaptare a romanului „Apă pentru elefanţi', scris de Sara Gruen. El îl aduce la viaţă pe marile ecrane pe tânărul Jacob Jankowski, iar pelicula urmăreşte aventurile acestuia într-un circ ambulant. Distribuţia este completată de Reese Witherspoon, Hal Holbrooke şi Chistroph Waltz (interpretului colonelului Hans Landa din „Ticăloşi fără glorie').

Cele trei filme vor fi lansate în 2011. Robert Pattinson şi Kristen Stewart vor intra din nou în pielea personajelor din „Saga Amurg' în această toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare