; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pattinson şi Katy Perry

Pattinson şi Katy Perry, văzuţi din nou împreună

28 May 2013

După ce au făcut o noapte albă în oraş, recent, la New York, Robert Pattinson şi Katy Perry au apărut din nou împreună, la repetiţia generală pentru o nuntă din oraşul californian Santa Barbara, potrivit Daily Mail.

Starul din saga „Amurg' şi cântăreaţa de 28 de ani s-au despărţit recent de partenerii lor (Kristen Stewart şi, respectiv, John Mayer) şi au fost văzuţi urmărind preocupaţi evenimentul unde… nu cunoşteau pe nimeni, potrivit unui martor ocular.

„Katy şi Rob stăteau pur şi simplu împreună, urmărind repetiţia din curte', a declarat acesta. „Erau îmbrăcaţi normal şi nu se manifestau în niciun fel, nu pare să fie o relaţie între ei. Doar stăteau şi se uitau, deşi nu erau cu niciunul dintre oaspeţii evenimentului'.

Perry l-a îndemnat către despărţire

Pattinson (27 de ani) s-a despărţit recent de Stewart (23 de ani), colega lui din seria „Amurg', care a avut o scurtă aventură cu regizorul britanic Rupert Sanders în vara trecută. Cei doi erau de patru ani împreună şi Rob îi mai dăduse o şansă lui Kristen în iarnă, după ce se despărţiseră şi la scurt timp după ce idila ei a ajuns în tabloide.

Însă prietenii lui, printre care şi Perry, i-au repetat că merită mai mult, iar surse apropiate au povestit că Pattinson şi Stewart se certau oricum din ce în ce mai des în ultimul timp.

„Katy i-a spus lui Rob că nu crede că relaţia lor ar putea suporta greutatea aventurii lui Kristen. Şi că el merită mai mult decât o tipă care ar distruge o familie (Sanders era căsătorit, n.r.)', a explicat un amic. „Se pare că de data asta chiar s-a terminat între ei. Robert pur şi simplu nu mai poate avea încredere în ea', a adăugat acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare