; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pattinson o seduce pe Reese Witherspoon în „Apă pentru elefanţi”

18 April 2011

apa pentru elefantiIubire mare în arena circului

Într-o scenă finală eliminată din „Bâlciul deşertăciunilor' (2004), Robert Pattinson era fiul lui Reese Witherspoon. Acum, după şapte ani, cei doi se iubesc cu pasiune în „Apă pentru elefanţi'.

Acum, Jacob Jankowski (Hal Holbrook) este un nonagenar care fuge din azilul de bătrâni unde trăieşte pentru a vedea circul care vine în oraş: dar circul modern e o palidă umbră a strălucirii de altădată, pe care el a cunoscut-o direct alături de compania „Benzini Bros.' („Fraţii Benzini').

Managerul circului îl roagă să-i povestească mai multe despre compania devenită celebră din cauza unei zile nefaste din anii 30, şi – prin ochii lui – ne întoarcem în timp, când Jacob (Robert Pattinson) era un tânăr de 22 de ani, un student cu o carieră de medic veterinar în faţă.

Dar când ambii lui părinţi mor într-un accident de maşină, tânărul este distrus şi fuge de toate, urcându-se în primul tren care îi iese în cale. Nimereşte în sânul „Circului Ambulant Benzini Bros.' – care îi aparţine durului August (Christoph Waltz) – şi, fascinat de atmosferă, devine om bun la toate.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare