; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patru nunţi şi o provocare începe diseară, la Pro TV

“Patru nunţi şi o provocare” începe diseară, la Pro TV

04 September 2013

Miresele joacă tare în prima ediţie a emisiunii “Patru nunţi şi o provocare” pentru a pleca alături de alesul lor într-o lună de miere de cinci stele în Tenerife.

Astăzi, 4 septembrie, şi mâine, 5 septembrie, de la 20:30, la Pro TV, veţi petrece la patru nunţi total diferite: una tradiţională, una rustică, una vintage şi alta tradiţională ţigănească.

La nunta lor tradiţională ţigănească, Hagi şi Camelia vor petrece alături de 500 de invitaţi, iar bugetul evenimentului se ridică la 50.000 de euro. Telespectatorii ProTv vor avea ocazia să intre în lumea unor obiceiuri fascinante, pe care tinerii le vor respecta cu sfinţenie, printre care „sarmaua mirelui', spălarea picioarelor mirelui cu vin, dansul miresei, ruperea turtei şi multe altele. Patru perechi de naşi vor fi alături de cuplul nou format, iar petrecerea de nuntă va fi animată de doi interpreţi renumiţi.

Alexandra şi Vlad au decis să-şi unească destinele în stil vintage. Ei vor petrece într-un cort de ceremonii aflat în apropierea unei piscine, ambele decorate în alb, roz pal şi accente de galben aprins, cu foarte multe lumânări. Doamnele vor primi mărturie o broşă handmade, cu design diferit, ambalate în cutii roz cu fundiţe albe, în timp ce domnii un trabuc cubanez şi ziarul nunţii, o publicaţie personalizată ce va conţine articole despre cei doi miri. Cele 6 domnişoare de onoare şi cei 9 cavaleri vor avea vestimentaţia asortată evenimentului – rochii din dantelă alb cu roz, respectiv papioane şi batiste galbene, şi vor avea un moment special în timpul valsului mirilor.

Raluca şi Andrei mizează pe o nuntă rustică, la poalele munţilor. Mirii şi-au dorit ca ei şi apropiaţii să se simtă cât mai în largul lor, ca la un picnic. Scaunele vor fi îmbrăcate simplu, în pânză de sac, iar ornamentele florale vor fi din floarea soarelui şi flori de câmp.

Pentru o nuntă tradiţonală a optat şi cel de-al patrulea cuplu care va intra în prima ediţie a emisiunii în competiţia pentru o lună de miere de cinci stele. Simona şi Marian vor încerca să respecte toate tradiţiile unei nunţi româneşti, începând cu pregătirea mirelui şi a miresei şi până la mersul cu alai la naşi. Nunta va avea loc la cort, iar o bucătăreasă angajată special pentru eveniment se va ocupa de meniu. Pentru invitaţii lor, Simona şi Vlad au pregătit o surpriză şi vor lansa lampioane împreună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare