; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patru finalişti luptă pentru marele premiu „MasterChef”

06 June 2012

Diseară, de la 20.30, la Pro TV, urmăriți marea finală a show-ului „MasterChef'. După ce, în ediția de ieri, patru concurenți au fost eliminați din concurs, alți patru au avut șansa de a intra în cursa pentru premiul de 50.000 de euro.

Până la alegerea primului MasterChef al României, cei patru finaliști – Petru Buiucă, Alexandru Petricean, Bogdan Alexandrescu și Mimi Nicolae – vor trece prin alte probe, iar numărul lor va scădea până când vor rămâne numai doi. Aceștia vor intra în duelul final și „veți vedea câțiva oameni care gătesc de parcă viața lor ar depinde de asta', a spus juratul Florin Dumitrescu.

„Vom avea parte de o adevărată finală cu multă presiune și stres, dar și emoție fără margini. Pe scurt, un spectacol pe măsura show-ului de până acum', a adăugat Sorin Bontea, în timp ce Cătălin Scărlătescu s-a declarat convins de faptul că ultimele probe ale concursului vor aduce „ceva ce nu am văzut' până acum.

Ultima ediție se anunță a fi una plină de emoție, suspans și adrenalină pură. Horia Brenciu, Andi Moisescu, Alex Velea și Smiley vor gusta din preparatele gătite de cei patru finaliști. La finalul serii, vom afla cine este marele câștigător al primului sezon MasterChef' și al premiului de 50.000 de euro.

c1k1019_resize

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare