; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Newborn twins with their mother.??(photo credit: PERNEL)

„Patru bebeluși pe secundă” are premiera la Nat Geo People miercuri

01 September 2015

Astăzi, 1 septembrie, postul Nat Geo People a fost lansat în România. Pe 3 septembrie, de la ora 21.00, va avea premiera seria documentară „Patru bebeluși pe secundă', care urmărește poveștile emoționante ale nașterilor prin ochii moașelor, doctorilor și asistenților.

Newborn twins with their mother.??(photo credit: PERNEL)

Acești profesioniști nu numai că țin viața bebelușilor în mâinile lor, dar îi ajută și pe viitorii părinți să navigheze prin marea de emoții: așteptare, preocupare, bucurie. Miza este mare, de la nașterea plină de riscuri a unor tripleți la cezariene de urgență. Pe tot parcursul acestor experiențe, membrii personalului medical construiesc legături între ei și cu părinții, creând un mediu afectuos în care să aibă loc primele interacțiuni cu lumea ale micuților.

În vreme ce unii tați sunt emoționați sau euforici, alții sunt stresați dacă nu chiar complet pierduți: fiecare dintre ei reacționează în felul propriu la această experiență. În Australia, Olga și Yuri sunt entuziasmați de venirea neașteptată a copilului lor, iar Yuri apelează la umor pentru a face față emoțiilor. În Vietnam, Ngan trebuie să urmeze o operație de cezariană de urgență, în vreme ce tatăl îngrijorat, Thanh, trebuie să aștepte afară, așa cum fac toți tații în acest spital. Unele sarcini pot fi riscante încă de la început sau pot deveni o urgență în timpul nașterii. Pe insula Reunion, bebelușul Chelcy se naște prematur și are nevoie de sondă de alimentare. În Germania, Natalie, însărcinată cu tripleți, a avut nevoie de odihnă la pat timp de o lună. Atunci când i se rupe apa, trei echipe medicale se mobilizează pentru a aduce pe lume prematur acești frățiori.

PATRU BEBELUȘI PE SECUNDĂ este produs de Pernel Media și Voyage pentru National Geographic Channels International (NGCI). Pentru Pernel, producătorul este Samuel Kissous, iar, pentru Voyage, producători sunt Marika Puiseux și Isabel Carrasco. Pentru NGCI, vicepreședinte executiv și director al diviziei internaționale de conținut este Hamish Mykura.

Nat Geo People face cunoscute poveștile unor personaje captivante, capabile să transporte telespectatorii în inima unor subculturi interesante de pe întreg globul sau în aventuri incredibile prin premiere ca 50 Ways To Kill Your Mammy' („50 de feluri să-ți bagi mama în sperieți'), Ladyboys' și Doctor Pol'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare