; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Patrizia1

Patrizia Paglieri și dieta mediteraneană, la “Ce se întâmplă, doctore?”

04 December 2015

Sâmbăta aceasta, de la 10.30, la Ce se întâmplă, doctore?', Oana Cuzino va vorbi despre educația financiară timpurie. Un subiect delicat, dar pe care orice părinte ar trebui să-l ia în calcul. Discutând cu cel mic despre bani, îl responsabilizează, îl pregătește să devină un adult capabil să ia decizii corecte. În plus, este vorba și despre echilibrul din bugetul familiei. Aspect esențial, în condițiile în care românii, de exemplu, spun că cheltuie pe cadouri mai mult decât își permit.

Chef Patrizia

Dieta mediteraneană reprezintă o descoperire fabuloasă din cea de-a doua jumătate a secolului XX, care a apărut după ce un grup de cercetători a concluzionat că italienii sunt sănătoși și cu speranță mare de viață. Chef Patrizia Paglieri va fi invitata Oanei Cuzino sâmbătă și va povesti mai multe despre cum a adus savoarea din Italia în România.

Emisiunea va continua cu un experiment inedit, pornit de la complicatele relații dintre razele care inundă pământul pe timpul zilei și care au efecte asupra noastră. La baza acestui experiment stă tot hrana, care poate ajuta și în acest caz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare