; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Stewart Actor Star Trek Hollywood

Patrick Stewart, la un pas de-a nu juca în „Star Trek”

12 June 2020

Sir Patrick Stewart (79 de ani), interpretul celebrului căpitan Jean-Luc Picard, al cărui nume se confundă azi cu serialul „Star Trek', era să nu fie acceptat în distribuția acestuia. 

Veteranul actor a jucat în serialul „Star Trek: Generația următoare' și în filmele inspirate de acesta din 1987 până în 2002, iar acum își va relua rolul în noua producție intitulată „Star Trek: Picard' (2020), care va fi difuzată de platforma Amazon. 

Invitat recent la una dintre celebrele mese rotunde organizate de „Hollywood Reporter' (acum doar în spațiul virtual), actorul a povestit că scenaristul și producătorul Gene Roddenberry, creatorul serialului „Star Trek', avea o deosebită antipatie față de el. După un scurt interviu de probă dat de Stewart, el i-a spus răspicat că nu e dorit pentru pentru rolul respectiv. 

„Situația era foarte stânjenitoare cu Gene, fiindcă eu fusesem târât într-o dimineață să dau probă în fața lui, în salonul său. Întâlnirea a durat șase minute, iar la sfârșitul ei era limpede că nu mai eram deloc dorit acolo. Gene a spus: «La naiba! Nu vreau un englez chel, între două vârste»'.  

Chiar după ce am primit rolul și am început să filmez, echipa era scindată. O parte a ei era foarte încântată de mine, dar Gene venea pe platouri o dată pe săptămână, uneori chiar de două ori, depinde ce actori erau prezenți acolo, și l-am văzut, nu o dată, cum se uita la mine parcă spunând: „Ce naiba face ăsta în serialul meu?'. Era foarte clar pentru mine că nu înțelegea de ce sunt acolo. Mai mult, undeva, în subsolul studiourilor Paramount, există un bilet pe care scrie: „Nu mai vreau să aud în viața mea numele de Patrick Stewart!', semnată Gene Roddenberry. 

Sir Patrick Stewart a mai povestit că s-a amuzat să completeze jocuri de puzzle în izolare și a descoperit că se pricepe la ele mai bine decât credea, dar și că în acest timp a băut considerabil mai mult ca de obicei. „M-am obișnuit să am un cocktail în mână cam de pe la ora cinci la opt și aștept cu nerăbdare momentul când vine seara', a spus el. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare