; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Dempsey tânjeşte după mult timp liber

11 January 2012

Fanii îl pot iubi pe Patrick Dempsey mai ales datorită rolului doctorului Derek Shepherd din „Anatomia lui Grey', dar actorul e de părere că trebuie să acorde timp şi pasiunilor sale, înainte de a semna pentru încă un sezon al serialului, scrie People.com.

Dempsey, care va împlini vinerea aceasta 46 de ani, a declarat că unul dintre punctele cheie în negocierile sale pentru continuarea rolului în „Anatomia lui Grey' este cantitatea de timp liber primită, pentru a se bucura de hobby-ul său.

„Cel mai important lucru în ceea ce priveşte negocierea este timpul liber pentru a merge la curse. Deci, dacă nu voi rata cursele, probabil că voi rămâne în distribuţia <>', a spus Dempsey.

Anul trecut, Dempsey  a spus că va renunţa la rolul care l-a făcut celebru printre fanii serialelor cu medici. La puţin timp după aceea, reprezentantul lui a precizat că actorul greşise, şi că voia de fapt să spună că avea contractul expirat.

„Acum show-ul merge foarte bine. Suntem numărul unu în seara de joi (ziua în care se difuzează serialul în State, n.r.), deci continuă să aibă parte de acţiune. Vorbim cu siguranţă despre viitorul serialului', a spus actorul.

Patrick Dempsey a explicat că sportul este adevărata lui pasiune,  „dar îmi place la fel de mult şi serialul. Mă ţine în oraş astfel încât să pot să fiu alături de familie. Deci vom vedea. Cu puţin noroc, vom ajunge la un acord', a spus actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare